TRAŽITE POSAO? Donosimo popis otvorenih pozicija na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Goldcar Rental, s više od 30 godina iskustva, vodeća je tvrtka u iznajmljivanju vozila u Španjolskoj. Goldcar ima grupu profesionalaca, koju čine više od 1200 ljudi. Multikulturalna, kreativna i dinamična radna snaga svakodnevno svoje napore usmjerava na pružanje moderne i učinkovite usluge iznajmljivanja automobila. Trenutno za svoj tim u Dubrovniku zapošljava Rental Agenta (m/ž). Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte.

Korčulanska agencija za nekretnine „Andreis“, u 8 godina svog postojanja postala je prepoznatljiv brend grada i otoka Korčule, kao i Južne Dalmacije. Zbog povećanog obima posla, zapošljava agenta za promet nekretnina (m/ž). Novoj kolegici ili kolegi nudi se početna plaća u rasponu od 6.000 kn do 7.000 kn, kao i brojni bonusi za uspješnu prodaju uz predivan pogled na more iz ureda. Najviše ćete kontaktirati postojeće potencijalne klijente i organizirati prodajne aktivnosti. Ako ste motivirani za ovaj posao, znate što vam je činiti – prijavite se.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava vozača (m/ž) i radnika u hladnjači (m/ž). Mjesto rada: Metković, Rijeka, Zagreb. Ako se želite pridružiti uspješnom Mlinarovom timu koji nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete, nemate što čekati - provjerite raspisane natječaje u vašoj županiji i prijavite se brzom prijavom.

Hattrick-PSK d.o.o. regionalna je kompanija, nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina i zapošljava više od 850 djelatnika. Trenutno je u potrazi za više prodavača/blagajnika (m/ž) u Poreču, Medulinu, Labinu, Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Ako ste motivirani za prijavu, informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu u roku.

Mensis AV d.o.o., tvrtka je s desetogodišnjim iskustvom te značajnim rastom udjela na tržištu prodaje tonera i tinti. U svoj tim poziva novog djelatnika koji će raditi na poziciji prodajnog predstavnika (m/ž). Raspon plaće je od 3.500 kn do impresivnih 20.000 kn! Nudi se mogućnost rada od kuće ili rad na terenu, a glavne zadaće uključuju prodaju, vođenje kupaca i pronalaženje novih kupaca. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za prijavu.

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, u Dubrovniku, na Mljetu, Korčuli i Pelješcu, traži veći broj djelatnika za radno mjesto prodavača (m/ž). Osnovne poslovne zadaće uključuju izlaganje robe, kontrolu kvalitete robe, rad na blagajni, brzo i točno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost prema kupcima. Koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se uklopili u ovaj natječaj? Provjerite u oglasu.

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Dubrovniku. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste 'zagrizli' za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

Bio Sculpture d.o.o. zapošljava prodavača/predstavnika (m/ž) u Župi Dubrovačkoj. Glavne odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju direktnu i telekomunikacijsku prodaju, prezentiranje proizvoda, rad na blagajni, inventuru, brigu o urednosti i čistoći radnog prostora. Potrebne su vam izražene komunikacijske i prodajne vještine te jednogodišnje iskustvo. Prijavite se.

Zavod za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije ima raspisan natječaj za dvije medicinske sestre/tehničara u Dubrovniku. Potrebna je završena srednja škola iz navedenog područja, kao i odobrenje za samostalni rad. Pored navedenih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za zapošljavanje, koji su propisani odredbama Zakona o zdravstvenoj zaštiti. Više detalja oko načina prijave provjerite u natječaju.

Dom zdravlja u Trpnju zapošljava doktora medicine (m/ž). Potrebno je da imate završen fakultet medicine, položen stručni ispit, odobrenje za samostalni rad i jednogodišnje radno iskustvo. Prijave se zaprimaju do 17.06.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

posao.hr.

Popularni Članci