TRAŽITE POSAO? Dubrovački Vrtovi Sunca traže radnika, pogledajte uvjete

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najljepših resorta na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke. 

Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar te višestruko nagrađivani Spa centar.

Dubrovački Vrtovi Sunca pozivaju da se prijavite za sljedeću poziciju:

Specijalist za organizaciju grupa i događanja

Osnovni zadaci uključuju:

 • Pripremanje događanja/dolaska grupa u resort – usmena i pismena komunikacija s gostima u svrhu što boljeg razumijevanja njihovih potreba, proaktivna komunikacija s drugim odjelima s ciljem učinkovite organizacije događanja, pripremanje priručnika za svakog klijenta o detaljima događanja, unošenje hotelske liste dolazaka u hotelski sustav rezervacija, provjeravanje spremnosti svih odjela koji sudjeluju u organizaciji događanja, provjeravanje dovršenosti svih administrativnih poslova vezanih uz ostvarenje događanja (npr. potpisani ugovori i sl.).
 • Održavanje i vođenje grupa - provjeravanje rezervacija i hotelske liste pri dolasku gosta, nadgledanje tijeka događanja s ciljem pridržavanja i ostvarenja svih zadanih specifikacija, zaprimanje eventualnih promjena od klijenta i pronalaženje alternativnih rješenja, pravovremeno obavještavanje drugih odjela o svim eventualnim promjenama, dnevno kontroliranje transakcija za vrijeme trajanja događanja, provjeravanje obračuna usluga i slanje računa klijentu, provjeravanje zadovoljstva klijenta izravno i upitnikom nakon odlaska, rješavanje žalbi gostiju u skladu sa procedurama.
 • Administrativni poslovi – izrađivanje potrebnih izvještaja, iniciranje zahtjeva za nabavom potrošnog materijala za razna događanja, arhiviranje korespondencije s klijentima

Kandidat/kandidatkinja treba imati:

 • VSS (ekonomija, menadžment)
 • Poželjno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji (min. 2 godine)
 • Poželjno poznavanje rada u hotelskom operativnom sustavu (OPERA)
 • Potrebno poznavanje rada u MS Office paketu
 • Potrebno vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
 • Spremnost na timski rad            

Rok prijave: 14.10.2018.

 

Nudimo:

 • ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka
 • atraktivna primanja
 • stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja

Potpuna prijava sastoji se od životopisa kao i novije fotografije. Kandidati koji uđu uži krug selekcije bit će pozvani na razgovor i testiranje. 

Sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka molimo Vas u Vašoj prijavi navedite jeste li suglasni da se Vaš životopis i drugi osobni podaci koje ste nam otkrili u tijeku natječaja zadrže u bazi prijavljenih kandidata u narednih 12 mjeseci.

Adresa za prijavu: posao@sungardensdubrovnik.cmom

Popularni Članci