TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju Jet2holidays, Pemo, Studenac, Glavić, Pošta...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Jet2holidays drugi je najveći turistički operater u Velikoj Britaniji i sa svojim nagrađivanim zrakoplovom Jet2.com nudi ATOL licencirane pakete za destinacije na Mediteranu, Kanarskim otocima i u europskim gradovima. Trenutno zapošljava na poziciji: Resort Customer Helper (Rep) (m/ž) odnosno pomoćnika za kupce u odmaralištu u Dubrovniku. Odabran kandidat ili kandidatkinja pružit će klijentima izuzetno prijateljsku i pouzdanu uslugu tijekom njihovog boravka u odmaralištu. Posjećivat će klijente u njihovim hotelima i biti prisutan/a u bilo koje vrijeme tijekom njihovog boravka u odmaralištu. Traži se entuzijastična, energična i fokusirana osoba, koja će svim posjetiteljima odmarališta pružiti nezaboravno iskustvo. Ako ste motivirani za ovaj posao, prijavite se. 

International Outsourcing Services d.o.o. zapošljava dva čistača (m/ž) za čišćenje poslovnog prostora trgovine u Dubrovniku. Odabrane kandidate očekuje osiguran smještaj, uredna prijava i cjelogodišnje zaposlenje. Trebate tek osnovna znanja i vještine potrebne za čišćenje – prijavite se. 

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, u Dubrovniku, na Mljetu, Korčuli i Pelješcu, traži veći broj djelatnika za radno mjesto prodavača (m/ž). Osnovne poslovne zadaće uključuju izlaganje robe, kontrolu kvalitete robe, rad na blagajni, brzo i točno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost prema kupcima. Koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se uklopili u ovaj natječaj? Provjerite u oglasu. 

PEMO d.o.o., vodeći dubrovački maloprodajni lanac, zapošljava frigomehaničara (m/ž) za servis rashladnih i klima uređaja. Potrebno vam je šestomjesečno iskustvo, a nudi vam se mogućnost stalnog zaposlenja i mogućnost osiguranog smještaja. Ukoliko imate završenu srednju školu i mislite da biste mogli obavljati ovaj posao – prijavite se. 

MOZAIK d.o.o. zapošljava noćnog recepcionera (m/ž) u Dubrovniku. Prijašnje iskustvo nije uvjet za prijavu, a trebate tek završenu srednju školu i entuzijazam za rad na recepciji u noćnim satima. Ako ste spremni na ovaj izazov, sretno s prijavama. 

BEKIĆ ANA OSTALA PRIVATNA DJELATNOST ima raspisan natječaj za medicinstru sestru / tehničara – dentalnog asistenta/icu. Potrebna vam je završena srednja škola, kao i poznavanje osnova informatike u Windows okruženju. Ako mislite da ste kompetentni za asistiranje u ordinaciji dentalne medicine, nemate što čekati – prijavite se. 

HP – Hrvatska pošta d.d. trenutno ima raspisani natječaj za dva poštara/ice za opću dostavu u Dubrovniku. Osnovne zadaće koje vas očekuju uključuju preuzimanje i razrađivanje pošiljaka za dostavu, slaganje pošiljaka po rajonu, obavljanje poslova razmjene, prijenosa te druge poslove prema nalogu neposrednog nadređenog iz djelokruga rada. Poželjne osobine kandidata obuhvaćaju komunikativnost i pristupačnost, usmjerenost na potrebe korisnika i ostvarivanje rezultata, sklonost timskom radu, točnost i preciznost. Ako se pronalazite u opisu posla i u opisu poželjnog kandidata – aplicirajte. 

GARI, obrt za taksi prijevoz na vodi, zapošljava vozača/icu osobnog automobila u Dubrovniku. Poslodavac osigurava zajednički smještaj svim vozačima, a da biste se odlično snašli u ovoj 'ulozi' trebate poznavati engleski jezik i imati iskustvo u vožnji automobila. Sretno s prijavama. 

Ustanova za zdravstvenu skrb Glavić ima raspisan natječaj za inženjera/ku medicinsko laborstorijske dijagnostike u Dubrovniku. Ukoliko se poslodavac odluči baš za vas, očekuje vas rad u laboratoriju, na modernim laboratorijskim uređajima. Posao obuhvaća uzimanje uzoraka, obradu i obavljanje pretraga. Ukoliko želite aplicirati, uz zamolbu i životopis potrebno je dostaviti i dokaz o završenom školovanju (presliku diplome). 

SUPER TOURS d.o.o. zapošljava operativnog agenta (m/ž) u Dubrovniku, koji će pripremati i pratiti provedbu usluga izleta i transfera. Potrebno vam je izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, sposobnost rada s Microsoft Office alatima (naglasak na Excelu i Wordu), vozačka dozvola B kategorije i spremnost na izazove – prijavite se već danas. 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci