TRAŽITE POSAO? Pogledajte što se nudi na krajnjem jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Country manager (m/ž) u svim hrvatskim regijama. Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku motivaciju, osobno vozilo, mobitel i laptop te brojne mogućnosti za profesionalni rast. Ukoliko ste zainteresirani – prijavite se. 

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava vozača (m/ž) u Metkoviću. Odabranu osobu očekuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebno vam je jednogodišnje radno iskustvo, kao i digitalna kartica vozača, vozačka dozvola B kategorije (prednost C kategorija), odgovornost i savjesnost pri obavljanju radnih zadataka. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, pa ne oklijevajte s prijavom.  

Astragal d.o.o., tvrtka koja se već 30 godina bavi svim vrstama hidroizolacija, zapošljava izolatera/hidroizolatera (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj i drugim županijama. Očekuju vas sve vrste hidroizolacija u graditeljstvu - rad s PVC i TPO folijom, bitumenskim trakama te rad s tekućim gumama i polimercementom. Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s PVC i TPO folijom. Prijavite se. 

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Plivački klub JUG iz Dubrovnika traži trenera / trenericu. Traži se osoba s  visokom stručnom spremom (profesor kineziologije), ili završenom trenerskom školom. Potrebno je i radno iskustvo od jedne godine rada u obuci i treniranju plivača, no to traženo radno iskustvo nije uvjet ako je kandidat postigao zapažene uspjehe u plivačkom sportu. Probni rok je šest mjeseci. Prijavite se. 

Odvjetnica Mirjana Puljić-Zelenović zapošljava odvjetničku vježbenicu (m/ž) u Dubrovniku. Prijava kandidata treba sadržavati životopis, dokaz o državljanstvu RH ili druge države članice EU, kao i diplomu pravnog fakulteta, te potvrdu o nekažnjavanju. Pridružite se - aplicirajte. 

Poliklinika za neurologiju, internu medicinu i oftamologiju Glavić u svoj tim pridružuje prvostupnika fizioterapije u Dubrovniku. Osim rada klasične fizikalne terapije, kineziterapije i ručne terapije, ovaj poslodavac nudi i edukaciju za rad u neurorehabilitaciji robotikom, te stjecanje iskustva u radu s najnaprednijom tehnologijom u neurorehabilitaciji. Ako ste dovoljno motivirani za ovo radno mjesto – prijavite se. 

AQUA MARTIN d.o.o. traži 4 pomoćna radnika na građevini (m/ž) u Dubrovniku. Trebate srednju školu, a prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Dodatna prednost je i što vam poslodavac nudi mogućnost dogovora oko smještaja. Provjerite detalje...

ABITUS d.o.o., privatno je društvo s ograničenom odgovornošću za inženjering poslova primarno iz strojarskih oblasti. Riječ je o tvrtki koja prati najmodernije svjetske trendove i tehnologije te ih prilagođava specifičnim zahtjevima i potrebama investitora. Trenutno zapošljava strojarskog tehničara u projektiranju (m/ž) u Dubrovniku. Glavna djelatnost za što se traži djelatnik/ca projektiranje je strojarskih instalacija iz sljedećih tehničkih područja: grijanje, hlađenje, ventilacija i klimatizacija (HVAC sustavi) - vodovod i odvodnja. Ako ste zainteresirani više detalja oko prijave potražite u oglasu. 

Super Tours d.o.o., turistička je agencija iz Dubrovnika koja trenutno traži pojačanje u svom timu i zapošljava operativnu agenticu (m/ž). Osoba koja bude odabrana za ovu poziciju izvršavat će poslove operativnog agenta, pripremat će i pratiti provedbu usluga izleta i transfera. Iz tog razloga trebate izvrsno poznavati engleski jezik u govoru i pismu, te s lakoćom raditi u Microsoft Office alatima (naglasak na Excelu i Wordu). Također, trebate i vozačku dozvolu B kategorije, a morate biti spremni i na brojne izazove u poslu. Ako se pronalazite u ovom oglasu – prijavite se. 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci