Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević i v.d. pročelnice Dadić primio članove VK Jug CO povodom osvajanja naslova prvaka Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnicom za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je u četvrtak igrače, trenere i članove Uprave VK Juga povodom njihovog osvajanja 15. naslova prvaka Hrvatske.

Župan je ovom prilikom naglasio kako su ovakvi prijemi važni kako bi se poslala jasna poruka da se svaki ovakav uspjeh jednog sportskog kolektiva uvijek cijeni.

”Ponekad se stječe dojam, kada imate kolektiv kao što je Jug koji često osvaja naslove, kako je to lako. Upravo zato smo vas pozvali ovdje da pokažemo jasno kako svaki vaš naslov cijenimo. Da je lako biti prvak to bi bio svatko i naravno svatko neka pokuša sljedeće godine”, kazao je župan Dobroslavić.

Potpredsjednik VK Jug CO Željan Konsuo istaknuo je kako je ovo 64. trofej za Jug te kako su najtrofejniji klub u Hrvatskoj uopće. Zahvalio se Županiji na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji.

Trener Vjekoslav Kobešćak i igrači Juga zahvalili su se na prijemu te istaknuli kako sada lakše idu u završnicu europske lige.

Popularni Članci