Pločanski dnevnik

prosvjed

SMRT DJEČAKA IZ METKOVIĆA Liječnica koja je jedina pomogla Gabrijelu: Ovo je strašna uvreda, tražim pravdu

U Metkoviću je u 16 sati počeo prosvjed podrške liječnici Kseniji Kaleb koja je jedina pomogla dječaku Gabrijelu Bebiću koji je preminuo nakon što su ga dvaput slali kući s Hitne, a sad je Komora liječnika želi kazniti. 
REZULTATI INSPEKCIJE

VEĆINA PROPUSTA IM NISU PROPUSTI? Objavljeni tajni nalazi Komore o smrti malog Gabrijela iz Metkovića

Index je u posjedu tajnih nalaza Hrvatske liječničke komore (HLK) koja je provela inspekcijski nadzor o tijeku liječenja devetogodišnjeg dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića koji je preminuo od posljedica sepse.
TURIZAM

IZVRSNA PRILIKA! Valamar u Metkoviću i Pločama predstavlja nove prilike za zapošljavanje

Vodeća hrvatska turistička kompanija će u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje svim    potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri.
PROPUSTI

SMRT DJEČAKA Kujundžić će suspendirati odgovorne liječnike iz Metkovića, no teško će im pronaći zamjenu

Nakon što je inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila da postoji sumnja u propuste liječnika prilikom tragične smrti devetogodišnjaka iz Metkovića, sve je sada preuzeo DORH. No građani Metkovića nisu baš zadovoljni. Smeta im zaključak inspekcije prema kojem je sustav zdravstvene skrbi u dolini Neretve dobro ustrojen, dok se istovremeno oni boje razboljeti vikendom. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
Učitaj još vijesti