Pločanski dnevnik

ZDRAVSTVO

KATASTROFALNO STANJE U NERETVI Djeca iz Metkovića ovise o jednoj pedijatrici i liječniku iz Mostara koji uskače prema potrebi (VIDEO)

Prošlo je sedam mjeseci od smrti dječaka Gabrijela Bebića koja je potresla dolinu Neretve, ali i cijelu Hrvatsku. 
ŽUPANIJA

VRIJEDNI PREKO 13 MILIJUNA KUNA Potpisani ugovori o energetskoj obnovi za OŠ fra Ante Gnječa i Gimnaziju Metković

U palači Ranjina u utorak potpisani su ugovori o izvođenju radova na energetskoj obnovi osnovne škole fra Ante Gnječa u Staševici, vrijedan 1,3 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 1,5 milijuna kuna), i Gimnazije Metković, vrijedan 1,45 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 2 milijuna kuna). Projekt sufinancira sa 65 posto Dubrovačko-neretvanska županija, a 35 posto sredstava je iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
osobna nagrada

ZORAN MARINOVIĆ DOBITNIK NAGRADE GRADA PLOČA Iznimna postignuća na području medijske kulture

Gradsko vijeće Grada Ploča je na današnjoj sjednici donijelo odluku o dodjeljivanju godišnjih nagrada Grada i Nagrade za životno djelo.
ZARAZNO I OPASNO

PANIKA U METKOVIĆU Pojavila se rijetka bolest, zaražena jedna žena, Jambo mora eutanizirati sve svoje koze i krave

Na imanju Stipa Gabrića Jamba u Metkoviću eutanazirat će se više od 150 koza i kozlića te desetak krava. Epilog je to zarazne bolesti bruceloze koja je otkrivena među životinjama, a oboljela je i jedna žena koja je konzumirala zaraženo kozje mlijeko.
Učitaj još vijesti