Pločanski dnevnik

NERETVA

PRVI U HRVATSKOJ U Metkoviću se ukida naplata parkinga

Svi iz iskustva znamo da gotovo u svim našim gradovima postoji problem s parkiranjem, posebno u užim i starijim dijelovima, jer u urbanističkim rješenjima nije pravodobno predviđena najezda tolikoga broja automobila. Taj problem mahom se rješava uvođenjem naplate parkinga zbog destimuliranja vozača da nepotrebno ne ulaze u zone naplate ili da se u njima što kraće zadržavaju. Neki gradovi pri tome manje ili više uspješno vode računa o stanarima koji žive u tim zonama.
DEAR TOURISTS

ZANIMLJIVA PRIČA DVOJICE NERETVANINA Oni su u HGSS unijeli dašak Alan Forda

Christian Nikolić i Jadran Kapović, dvojac je iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koji i ovoga ljeta obara s nogu postovima na društvenim mrežama u serijalu 'Dear Tourists...'. I dok je Kapović bio na terenu u potrazi nestalim državljaninom BiH kod Podace, Nikolić je u razgovoru za tportal otkrio kako je pop kultura utjecala na postove koje objavljuju, gdje pronalaze inspiraciju za iste. 
REKORDI

DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI Najveća temperatura ikad u Hrvatskoj izmjerena je u našoj županiji, evo gdje!

Državni hidrometeorološki zavod prije nekoliko dana je objavio pregled najviših temperatura izmjerenih u Hrvatskoj.
METKOVIĆ

BRZI BOŽO U pet mjeseci nikla nova Petrovljeva kuća umjesto stare koju je kupio bez kredita i kamata, uz pomoć Crkve

Bivši predsjednik sabora Božo Petrov dobro će iskoristiti kolektivni godišnji u Hrvatskom saboru jer su radovi na njegovoj novoj kući u završnoj fazi. Jesen bi tako mogao dočekati u novom domu u svom Metkoviću.
Učitaj još vijesti