Djevojke iz doma Maslina osvojile prvo mjesto u odbojci

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Centar Maslina
Uzbudljiva sportska vijest stiže nam iz Lipika, gdje su korisnice Centra za pružanje usluga u zajednici Maslina Dubrovnik postigle veliki uspjeh osvojivši prvo mjesto na natjecanju u odbojci na „Sportskom susretu mladih“ koje se održavalo od 10. do 11. travnja.

Nakon napornih priprema i izazovnih susreta, ekipa djevojaka iz Dubrovnika pokazala je izvanrednu igru i timski duh, pobijedivši u finalu djevojke iz Centra sv. Ana iz Vinkovaca.

Natjecanje je okupilo vrhunske ekipe iz 13 centara iz cijele države, a igračice Centra Maslina Dubrovnik istaknule su se svojim izvanrednim sportskim sposobnostima i upornošću. Njihova predanost treningu i zajednički rad doveli su ih do trenutka slavlja na terenu.

"Ovaj trijumf ne samo da slavi sportski uspjeh, već ističe važnost podrške lokalne zajednice i pružanje prilika za razvoj sportskih talenata. Centar Maslina Dubrovnik ponosno je predstavljao svoj grad na ovom natjecanju, ističući se kao primjer institucije koja potiče sportski duh i zajedništvo. Bravo cure!", poručila je ravnateljica Centra Maslina Iliana Stojanović.

Popularni Članci