Jugaši s reprezentacijom nastupili u Sloveniji i Španjolskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PK Jug
Jugovi plivači Michel Brassard i Mario Šurković s reprezentacijom Hrvatske nastupili su u Kranju na Otvorenom prvenstvu Slovenije. 

Bila im je to posljednja provjera uoči nastupa na Europskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Rusiji od 03. do 07.07. U konkurenciji juniora Mario Šurković ovojio je tri medalje. Bio je zlatni na 100 slobodno, srebreni na 200 mješovito, te brončani na 200 leđno.

PK Jug

Michel Brassard u istoj je kategoriji osvojio četiri odličja. Bio je srebreni u disciplinama 400 i 800 slobodno, te brončani u disciplinama 200 delfin i 200 slobodno. U stožeru reprezentacije za ovo natjecanje bio je i jugov trener Frane Ćirak.

Reprezentativni nastup imao je i jugov junior Đivo Damić koji je kao član Hrvatske juniorske reprezentacije u daljinskom plivanju nastupio u Banyolesu na Otvorenom prvenstvu Španjolske. 

Damić je nastupio u utrci 7,5km te je u ukupnom poretku zauzeo 12. Mjesto, a od hrvatskih plivača bio je najbolji. Odličnim nastupom Đivo je izborio nastup na Europskom juniorskom prvenstvu u daljinskom plivanju koje se početkom kolovoza održava u Češkoj.

Popularni Članci