KREĆE MALI WEMBLEY Prijavite se na jedan od najpoznatijih malonogometnih turnira

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Lopin
Krenule su prijave za 25. izdanje turnira ‘Mali Wembley 2017.’ jednog od najpoznatijih i najbrojnijih malonogometnih turnira na ovim prostorima.

Početak turnira ove sezone zakazan je za četvrtak, 13. srpnja, a prijave momčadi primaju se do utorka, 11. srpnja do 19 sati, a ždrijeb momčadi je istog dana u 20 sati. Uplata za sudjelovanje na ovom jedinstvenom turniru iznosi 600,00 kuna.

Organizator se ove sezone pobrinuo za mnogobrojna iznenađenja, pri čemu je posebno za istaknuti nikad veći novčani fond koji iznosi čak 31.000,00 kuna!

Pobjedniku će ove sezone pripasti velikih 20 tisuća kuna dok će poraženi u finalu dobiti 7 tisuća kuna. Trećeplasiranoj momčadi osigurane su 3 tisuće kuna dok će četvrtoplasirani dobiti tisuću kuna.

Uz nikad veći novčani fond, treba istaknuti da se će se ove sezone na ‘malom Wembleyu’ igrati i veteranski turnir (+35).

Uplata za sudjelovanje na veteranskom turniru iznosi 200,00 kuna, a pobjedniku veteranskog dijela turnira pripast će pokal i večera za cijelu ekipu!

Istaknimo da će ove sezone biti organizirana i bogata lutrija za sve gledatelje. Mnogobrojni posjetitelji osvojit će poklon pakete, večere pa čak mobitel i televiziju!

Ove sezonu nastup na ‘malom Wembleyu’ nikako ne smijete propustiti, a prijaviti se možete voditelju turnira na 091/250-9610 (Ivo Pavlić).

Popularni Članci