PRVA UTAKMICA U PREMIJER LIGI! RKHM Dubrovnik: Moglo bi biti teško, ali nećemo odustajati do zadnje sekunde!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
RKHM Dubrovnik po prvi put u povijesti ušao je u premijer ligu, a prva utakmica odigrat će se protiv Umaga, u subotu, u sportskoj dvorani u Gospinom polju, s početkom u 18:00 sati. Tim povodom su vodstvo i igrači kluba održali konferenciju za medije u prostorijama dvorane. 

"Osnovni cilj nam je ostati u ligi. Nadam se kako ćemo u tome uspjeti jer imamo jako dobru ekipu koju smo pojačali s četvoricom igrača na pozicijama koje su nam nedostajale. Sutra ulazimo spremni osvojiti bodove," izjavio je Ivo Dragić, predsjednik kluba. 

Trener kluba Silvio Ivandija kazao je kako je Umag vrlo izazovna ekipa, ali kako će to sigurno biti odlična utakmica i svojevrsna 'pozivnica da od starta imaju pune tribine'.

"Odradili smo pripremni period relativno dobro. Moglo je biti i bolje da smo malo ranije krenuli i da su nam se igrači nešto ranije priključili. Odradili smo četiri prijateljske utakmice, od čega smo zabilježili tri pobjede, dok smo jednu izgubili s malom razlikom," kazao je Ivandija te sve zainteresirane pozvao da dođu u subotu u sportsku dvoranu kako bi bodrili rukometaše i uživali u dobrom rukometu. 

Kapetan Maro Dabelić kazao je kako su spremni te kako je zadovoljan stanjem u ekipi i atmosferom u svlačionici. 

"Ljubitelje sporta pozivam da sutra dođu u što većem broju. Idemo po bodove," kazao je. 

Na konferenciji za medije predstavila su se i nova pojačanja kluba. Marino Gabrieri je kazao kako ih je ekipa vrlo dobro primila i kako se nadaju pobjedni nad Umagom, ali i što boljim rezultatima u nastavku natjecanja. Veliko pojačanje svakako je i Deniz Terziqi, kosovski reprezentativac, koji je kazao kako će nastupi za RKHM Dubrovnik svakako biti novo iskustvo te je dodao kako je to ujedno i prvi put kako igra izvan Kosova. Najavio je kako će dati sve od sebe da klub ostvari što bolji rezultat te kako u ekipi vlada dobra atmosfera. Marko Kobetić je kazao kako je utakmica s Umagom vrlo važna za njih jer je prilika da s dobrim rezultatom uđu u natjecanje i da na taj način sami sebi olakšaju početak.

Mario Mustapić je novo desno krilo RKHM Dubrovnik, a na konferenciji za medije je istaknuo kako mu je drago što mu je pruženo povjerenje i prilika, a ekipu je nazvao odličnom. Dodao je kako je potrebno ići 'utakmicu po utakmicu te tako ostati u ligi, što im je primarni cilj'. 

"Vjerujem kako će sutrašnja utakmica biti teška, ali nećemo odustati do zadnje sekunde, dat ćemo sve od sebe," kazao je. 

Na konferenciji za medije predstavljen je i novi tajnik kluba Mateo Šanje. 

Popularni Članci