SQUARE JE U POLUFINALU Napadačka rapsodija Kuraje i Đuraša u drugom poluvremenu donijela Dubrovčanima pobjedu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
U drugoj utkamici četvrtfinala SuperSport Hrvatske malonogometne lige, Square je pobijedio Osijek na gostovanju rezultatom 3:1, i time izborio plasman u polufinale s ukupnih 2:0 u seriji. 

Do vodstva su prvi došli domaći, već u šestoj minuti, kada na asistenciju iz kornera sretno i spretno pogađa Andrej Pandurević. Izjednačenje je stiglo u 16. minuti. Maro Đuraš ubacuje loptu ispred osječkog gola, ona nailazi na Matiasa Mijića, koji petom uspijeva poslati loptu u svoju mrežu. Na poluvremenu 1:1. 

Square je uspio prelomiti utakmicu u 35. minuti, dvama vezanim pogocima Marka Kuraje, i dvama vezanim asistencijama Mara Đuraša. Napadačka raspodija Squarea donijela je velikih +2 (3:1) i prolaz u polufinale domaćeg Prvenstva, gdje ih sada očekuje doigravanje s Olmissumom. Omišani su također bili uvjerljivi u dvije utakmice, protiv makarskog Novog vremena (3:1 i 2:0). 

Polufinalna serija igra se na tri pobjede, kao i finale. Drugi polufinalni par se čeka. Torcida je izjednačila seriju protiv aktualnog prvaka Futsal Dinama, pobjedom danas u Splitu (3:2), izborivši majstoricu u Zagrebu u utorak. Crnica i Pula igraju sutra. Pula je slavila u prvoj utakmici. Nastavak je nakon reprezentativne pauze. 

Square: Zoran Primić, Antonio Noković, Marko Kuraja, Gordan Duvančić, Maro Đuraš, Petar Prce, Ivan Daničić-Kačić, Haron Džanković, Djaelson Cavalcante Alves Filho, Lassi Lintula, (C) Hrvoje Cvjetković

Popularni Članci