STIŽU SPLITSKI ŽUTI Danas igra KK Dubrovnik, kapetan Vodopija: "Nadamo se da ćemo uz podršku navijača uspjeti utakmicu držati u rezultatskom egalu do samog kraja"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: KK Dubrovnik
U 27. kolu FAVBET Premijer lige, košarkaši Dubrovnika dočekuju aktualnog doprvaka Hrvatske, abaligaša i trenutno drugoplasiranu momčad tablice – KK Split. Utakmica je na rasporedu u 17 sati u Gospinom polju.


Dubrovnik je trenutno šesti s 12 pobjeda i 14 poraza, dok Split na drugom mjestu ima omjer 23-3.

“Sigurno je da nas očekuje fizički zahtjevna utakmica, protiv momčadi koja se bori sa Zadrom za prvu poziciju pred doigravanje. Pokušat ćemo kroz timsku obranu usporiti najopasnije igrače Splita i razigrati se kroz lagane poene iz dobre obrane i kontranapada” – rekao je o nadolazećem susretu kapetan Dubrovnika Ivan Vodopija.

Dubrovnik je u prošlom susretu tijesno poražen kod Cibone, dok je Split bio uvjerljiv protiv Šibenke. Što se tiče prva dva međusobne susreta Dubrovnika i Splita ove sezone, u oba su slavili Splićani (72:76 u Gospinom polju i 91:77 na Gripama).

“Nadamo se da ćemo uz podršku navijača uspjeti utakmicu držati u rezultatskom egalu do samog kraja i pokušati iznenaditi Split u Gospinom polju” – nadodaje Vodopija.

Popularni Članci