REAKCIJA HOTELSKE DJELATNICE Zašto sam ženi koja nas je vrijeđala jer nismo Dubrovčani rekla da puši k**ac

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Jedna dubrovačka majka, prije tri dana, navodno zgrožena ponašanjem pojedinaca za Dubrovački dnevnik je iznijela neugodno iskustvo koje je doživjela, no ubrzo je stigla reakcija druge strane.

Podsjetimo ukratko što je mama iz Dubrovnika opisala za naš portal. Naime, ona je navodno nepropisno parkiranog vozača upozorila jer je parkirao vozilo na mjestu namijenjenom za roditelje djece koja pohađaju vrtić u blizini jednog dubrovačkog hotela. I tada je počela svađa jer se djevojka, koja je kasnije došla do automobila, krenula raspravljati.

"E i? Što s tim što je ovo mjesto za vrtić?", prepričala je Dubrovkinja što joj je rekla djevojka koju je ona upozorila da premjesti automobil, a ova joj je pokazala srednji prst i poručila kako može "popušit' k**ac".

Djevojka koju opisuje Dubrovkinja, javila se Dubrovačkom dnevniku te iznijela svoju stranu priče. Ona ističe kako je djelatnica hotela po koju je poslijepodne došao otac te je parkirao na mjesto hotelskog parkinga. Dubrovkinja je u svojoj priči navela kako je riječ o partnerici čovjeka koji je bio u automobilu, no mlada djelatnica hotela pojasnila je kako je riječ o njezinom ocu.

"Njegovo mjesto je bilo tik pored dva parkirna mjesta za vrtić gdje je maksimalno zadržavanje deset minuta. Naravno, kako su sva parkirna mjesta bila popunjena, mlada dubrovačka majka je vidjela mog oca koji sjedi u autu i čeka mene i kako je vidjela da je on u autu, a ona mora ići po dijete u vrtić išla je linijom lakšeg otpora", navodi djevojka te dodaje kako je Dubrovkinja zapravo željela da joj njezin otac ustupi parkirno mjesto koje nije bilo od vrtića već privatno od hotela.

"Moj ju je otac odbio; prva stvar - tko prvi, njegovo mjesto, a druga stvar - njeno obiteljsko auto je bilo ogromno da stane na mjesto gdje je moj otac parkirao jer jedva je stao Smart", pojasnila je djevojka. No, očito nije bio samo problem parkinga u pitanju jer ona ističe kako je, kada je izašla s posla, "imala priliku prisustvovati drami koju je uvrijeđena gospođa napravila".

"Moj je otac ni kriv ni dužan - izvrijeđan je na račun svoje boje kože i zato je gospođa rekla da mi je to dečko, a ne otac, te kako je vidjela da tablice na automobilu nisu dubrovačke rekla je kako ne poštivamo domaće ljude i da mi Dubrovčanima trebamo ustupiti mjesto jer je ipak ovo njihov grad", prenosi svoje ružno iskustvo djevojka koja je bila žrtva bespotrebne histerije. Ona se tada uplela u raspravu jer je bila, kako navodi, zgrožena ponašanjem i nepoštivanjem privatnosti.

"Žena je bez dopuštenja slikala mene, moga oca i automobil. Pokazala sam joj srednji prst i jesam joj rekla da puši k**ac i ne kajem se radi tog!", naglašava djevojka dodavši kako se nije svađala i vikala s njom.

"Nije bilo nikakvih gostiju ni zaprepaštenih roditelja osim jednog gospodina koji je stajao iza nje dok se ona nadvikivala i vrijeđala mene i oca te joj je on iza leđa napravio grimasu. Nikakvo nepoštivanje grada ni te majke nije bilo. Da je bila upravu mogla je uredno zvati pauka i policiju koji bi nas kaznili, ali ona je htjela naše parkirno mjesto da se bezbrižno prošeta po svoje dijete. Na kraju, isfrustrirana sa svime, rekla je da će me staviti u novine jer ima vezu i da ovo neće proći samo tako", navela je mlada djelatnica hotela koja je bila jedan od aktera rasprave.

Što je objektivna istina možda je u ovom slučaju teže odrediti jer su obje strane poprilično nervozno i burno reagirale, no potrebno je oštro osuditi vrijeđanje na nacionalnoj i rasnoj osnovi jer Dubrovnik je otvoren grad i nitko nema pravo biti superioran nad drugima ma gdje god da se rodio ili koje automobilske registarske oznake imao.

DUBROVKINJA ZGROŽENA PONAŠANJEM DJELATNICE HOTELA: 'Svađala se ispred gostiju, pokazala mi srednji prst i rekla da popušim k*rac'

Popularni Članci