AGRESIVAC U PROMETU Iznervirani vozač izašao iz automobila i histerizirao zbog gužvi na Ilijinoj glavici (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Video
Promjena vremena jutros je uzrokovala gužve u dubrovačkom prometu što je uobičajena pojava zbog jake kiše.

Usporen promet mnogima stvara nervozu, a iz policije uvijek mole za strpljenje vozača jer to je minimum koji može pomoći pri ovakvim situacijama. To malo pristojnosti očito je nedostajalo jednom vozaču na Ilijinoj glavici koji je agresivno postupio prema drugom sudioniku u prometu što je zabilježio naš čitatelj i poslao nam video ove sramotne situacije.

Čitatelj je agresivnog vozača nazvao "krkanom" koji je kod javne garaže, po kišovitom vremenu dok su ostali vozači stajali u koloni, izašao iz automobila te istresao sav svoj bijes na vozača iza sebe.

"Urlao je na osobu u automobilu i jako zalupio vratima, a kasnije nogom udario u taj isti automobil jer se nije mogao parkirati zbog kolone iza sebe. U tom vozilu je možda bila žena ili starija osoba, a ovaj kao kauboj ide okolo i viče", naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Inače, istraživanja u psihologiju su pokazala kakav je tko inače, takav je i u prometu. Danas agresivni vozači pridonose problemima i nesigurnosti u prometu na cestama i predstavljaju ozbiljnu opasnost za sebe i druge sudionike prometa stoga bi za sve bilo dobro imati nešto više tolerancije, pristojnosti i kontrole.

Popularni Članci