'DOGODI MI SE I U MOM SELU' Ministar Kujundžić se izgubio u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Ministar zdravstva Milan Kujundžić stigao je danas u Dubrovnik kako bi prisustvovao otvaranju hitnog bolničkog prijema u Općoj bolnici Dubrovnik. Ipak, na događaj je zakasnio te se na samom početku govora ispričao na tome, a naveo je kako je razlog tome činjenica kako se u Dubrovniku izgubio.

„Zapravo sam navrijeme stigao u Dubrovnik, a onda sam se, po svom dobrom starom običaju, izgubio,“ izjavio je ministar zdravstva dodavši kako mu se to dogodi i u njegovom selu. Kujundžić se, podsjetimo, rodio u Ivanbegovini, mjestu u Splitsko-dalmatinskog županiji koje je prema posljednjem popisu imalo oko 300 stanovnika.

Inače, objedinjeni hitni bolnički prijem hvalevrijedan je projekt kojim će se povećati dostupnost hitne zdravstvene skrbi pacijentima uz istodobno povećanje njezine kvalitete. Adaptacijom postojeće bolničke zgrade unutar kompleksa bolnice, te nabavom i ugradnjom suvremene opreme očekuje se povećanje dostupnosti zdravstvene skrbi za hitna stanja, optimizacija poslovnog procesa bolnice u zbrinjavanju hitnih stanja te kvalitetnije i brže pružanje hitne medicinske pomoći. OHBP će imati značajan regionalni utjecaj obzirom na broj osiguranih osoba koji gravitiraju OB Dubrovnik.

Popularni Članci