Dom za starije osobe Dubrovnik ima novu ravnateljicu

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: DD
Upravno vijeće Doma za starije osobe Dubrovnik na sjednici koja se održala u ponedjeljak je donijelo odluku o imenovanju Marine Sambrailo na mjesto ravnateljice ove ustanove.

Predsjednica Upravog vijeća Katarina Doršner kazala je kako je natječaj proveden u skladu sa zakonom prema kojemu su prošli svi rokovi, a stigle su dvije prijave.

- Oba kanidata su ispunjavala uvjete, a mi smo izabrali Marinu Sambrailo za ravnateljicu Doma. Mislim da imamo dobru kandidatkinju, diplomiranu defektologinju, koja je dugi niz godina vodila centar Josipovac i kao takva je prikladan kandidat te zadovoljava sve uvjete - kazala je Doršner. 

Inače, Sambrailo je članica HDZ-a te predsjednica županijske Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski. Druga kandidatkinja koja se prijavila na natječaj, doznaje Dubrovački dnevnik, je socijalna radnica Radmila Šutalo koja je inače dugogodišnja zaposlenica Doma za starije osobe Dubrovnik i članica SDP-a.

Upravo vijeće čiji je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija sastoji se od članova koje imenuje Županija te po jednog predstavnika korisnika i djelatnika Doma. 

Popularni Članci