'DOVOLJNO SAM LUD I BEZ TOGA' Pitali smo dubrovačke političare jesu li ikad probali marihuanu

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Društvo multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije danas, ispred ljekarne Male braće, organizira potpisivanje peticije za legalizaciju uzgoja konoplje isključivo u medicinske svrhe.

Marihuanu je u emisiji 'Nedjeljom u 2' spomenuo i predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je kazao kako puši marihuanu samo kad ga ponude i kad je domaća. Ekipa Dubrovačkog dnevnika pitala je dubrovačke političare jesu li ikada probali marihuanu.

MARKO POTREBICA (HDZ):

'Nikad u životu nisam probao marihuanu niti namjeravam. Ne pušim cigare, nisam probao marihuanu, nisam probao nikakvu vrstu droge, ne pijem alkohol ni kavu'.

Dubrovački dnevnik

ŽELJKO RAGUŽ (DUSTRA):

'Nikad nisam probao marihuanu, dovoljno sam lud da se i bez opijata mogu dobro zabaviti i opustiti. Nikad mi nije predstavljalo problem zapjevati, zaplesati i dobro se zabaviti u javnosti što sam i pokazao.'

Dubrovački dnevnik

MIHO OBRADOVIĆ (HNS):

'Nisam probao marihuanu, ali podržavam legalizaciju uzgoja konoplje u medicinske svrhe stoga namjeravam potpisati peticiju ispred ljekarne Male braće'.


Dubrovački dnevnik
IVAN JELČIĆ (DDS):

'Probao marihuanu jesam davnih dana u društvu i na tome je ostalo. Nije me nimalo privuklo i nije moj đir. Međutim, podržavam inicijativu za dekriminalizaciju i legalizaciju'.

Dubrovački dnevnik

JADRAN BARAČ (SDP):

'Nisam nikad probao marihuanu, jednostavno me to nije privlačilo. S druge strane, jasno je kako marihuana ne spada pod teže, ozbiljnije droge, a i koristi se u medicinske svrhe'.

Dubrovački dnevnik
LJUBOMIR NIKOLIĆ (KLGB Srđ je Grad):

'Nisam probao marihuanu, ali podržavam njeno korištenje u medicinske svrhe i nemam nijedan razlog zbog kojeg bih u tom kontekstu bio protiv'.

Dubrovački dnevnik

Popularni Članci