DOZNAJEMO! Željko Raguž dolazi na čelo Luke Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Bivši zamjenik gradonačelnika i prvi čovjek Dubrovačke stranke Željko Raguž trebao bi doći na čelo Luke Dubrovnik gdje će zamijeniti SDP-ovog Božidara Memeda, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. 

O ovakvom ishodu šuška se već danima, no informaciju je sada za Dubrovački dnevnik potvrdio izvor blizak Luci Dubrovnik. U narednim danima trebala bi biti sazvana Skupština, a direktor Luke postati Željko Raguž. 

Inače, Raguž trenutno obnaša dužnost zamjenika direktora Luke Dubrovnik. Zbog toga što je obnašao dužnog zamjenika gradonačelnika, u roku od godine dana od isteka te funkcije, Raguž nije smio biti imenovan na čelno mjesto nekog od društava u vlasništvu Grada. Ipak, s 1. veljače ističe taj rok pa zapravo sada ni ne postoji zapreka za njegov dolazak na direktorsko mjesto Luke Dubrovnik. 

Podsjetimo, na čelno mjesto Luke Dubrovnik 'pucao' je i Mostov Maro Kristić, no dobio je negativno mišljenje Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa jer je nedugo prije toga obnašao dužnost saborskog zastupnika. 

Popularni Članci