DUBROVČANI, ONA TREBA VAŠU POMOĆ Djevojka (17) ima priliku liječiti se u Poliklinici Glavić, pomozite joj i pružite smještaj

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: P.R.P.
Indira Goršćak (17) oboljela je od cerebralne paralize, a njena obitelj nalazi se u teškoj financijskoj situaciji.

Žive u štali u okolici Karlovca u teškim životnim uvjetima. 

Dubrovčanin velikog srca Joško Glavić iz Poliklinike Glavić ponudio je pomoć Indiri u vidu besplatne rehabilitacije u Dubrovniku. No, s obzirom na financijsku situaciju obitelji, nisu u mogućnosti sami si platiti smještaj.

"Sigurna sam da će se naći dobri ljudi u Dubrovniku koji će dobra srca ponuditi neku vrstu smještaja za Indiru i njezinu majku. Potreban nam je smještaj u prizemlju ili u zgradi s liftom jer Indira ovisi o kolicima, a majka je ne može nositi," kazala je za Dubrovački dnevnik Petra Ružman-Puntarić, djevojka koja je nesebično pomogla obitelji Goršćak. 

Petra je organizatorica akcije pomoći za Indiru i u kontaktu je s obitelji. Osnovala je i Facebook grupu  za pomoć gdje se možete učlaniti i pomoći Indiri i njenoj obitelji.

Indiri je potrebna rehabilitacija u trajanju od nekoliko mjeseci u Poliklinici Glavić. Indira dolazi s majkom i spremne su doći čim se ponudi smještaj. Probna faza rehabilitacije traje oko mjesec dana te će se nakon toga odrediti daljnja terapija u trajanju od dva do tri mjeseca.

Za to vrijeme neophodan im je smještaj što bliže samoj Poliklinici kako bi samostalno mogle dolaziti na terapije jer su Indiri za kretanje potrebna invalidska kolica.

Popularni Članci