GONČIN ZARAĐUJE NA TEČAJEVIMA ZA TAKSISTE Franković: Sad je puno jasnije zašto je nekima cilj uništiti Libertas!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik/Učilište za cestovni promet
Sindikat hrvatskog vozača i dio nezadovoljnih vozača dubrovačkog javnog prijevoznika održali su danas skup kako bi izrazili nezadovoljstvo stanjem u Libertasu, predvođeni predsjednikom Sindikata Miljenkom Gončinom.

Na navedeno je okupljanje reagirao gradonačelnik Mato Franković koji je kazao kako je 'Libertas je mnogima bio kasica prasica, a problemi su počeli kad je kasica zatvorena'. Uz to, Franković je uputio novu reakciju putem društvenih mreža u kojoj upozorava kako se Gončin bavi tečajevima za taksiste zbog čega tvrdi kako je 'sada puno jasnije zašto je nekima cilj uništiti Libertas'.

"Danas, kada sam reagirao na izjavu predsjednika sindikata hrvatskog vozača Miljenka Gočina nisam znao da se navedeni gospodin u slobodno vrijeme bavi i tečajevima od 200 kuna za taxi vozače. Sada je puno jasnije zašto je nekima cilj uništiti Libertas. No, mi to nećemo dopustiti! Na jednak način kao što nismo dopustili prije 6 godina kada se Libertas trebao raspasti, a kada su svi oni koji danas viču šutjeli," objavio je Franković na društvenim mrežama.

Popularni Članci