HEP NALJUTIO DUBROVČANE: 'Na naplatu nam šalju račune za struju koje smo već platili' (FOTO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Nekoliko čitatelja Dubrovačkog dnevnika požalilo se redakciji na postupanje HEP-a kojem su svjedočili posljednjih 10-ak dana. 

Naime, jedna je Dubrovkinja (podaci poznati redakciji) ostala nemalo iznenađena nakon što joj je ponovno došao račun za struju kojeg je već platila. 

"Bilo mi je čudno što sam dobila račun koji je identičan onome koji sam platila. Osim što je iznos novog računa identičan onome koji sam platila, u lipu, isti su i ostali podaci poput onih na koje se razdoblje odnosi račun i slično. Već sam primila jedan račun za razdoblje od 30. siječnja do 27. veljače ove godine. Njega sam platila i imam potvrdu uplate, a sada su mi poslali isti račun na naplatu," izjavila je Dubrovkinja koja tvrdi kako je još nekoliko istih slučajeva zabilježeno u njenom susjedstvu. Dio njih se požalio Elektrojugu te tvrde kako im je rečeno da račun zanemare. 

Isto je doživjela još jedna Dubrovkinja kojoj su u Elektrojugu, nakon što ih je kontaktirala, savjetovali da 'to riješi sa Zagrebom'. Kako kaže, pokušala je dobiti HEP, ali nije uspjela, jer su linije stalno zauzete. 

"Nije u redu da mi kojima je greškom poslan račun kojeg smo već platili zovemo i rješavamo tuđe greške," prokomentirala je. 

S obzirom na to kako su već plaćeni računi na naplatu poslani većem broju stanovnika, iz HEP-a bi u najmanju ruku bilo korektno da se o navedenom oglase i riješe probleme s kojima su se susreli potrošači, posebno ako ima onih koji su isti račun platili dva puta. 

Popularni Članci