24 SATA BEZ KOMPROMISA Kupljen vrhunski uređaj za odjel rodilišta Opće bolnice Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: FB
U sklopu humanitarne akcije koju organizira Konoba Veranda u Štikovici, 24hbezkompromisa, osigurana su sredstva za kupnju monitora vitalnih funkcija s opremom za neonate. 

Kako su objavili na svojoj Facebook stranici tvrtka Dräger izašla im je u susret te spustila svoju prvotnu ponudu s 50 tisuća kuna na 45 tisuća kuna kako bi mogli kupiti ovaj vrhunski uređaj.

"Čekamo bolnicu da nam jave kada možemo obaviti primopredaju i s ovom godinom završiti na veličanstven način. Svaka Vam čast, učinili ste nešto nevjerovatno, snaga ljubavi je nešto što pomiče granice oduvijek i zauvijek. Želimo Vam sretan Božić i Novu godinu, neka Vam svaki dan u novoj 2020. bude kao naš #24hbezkompromisa, toliko ljubavi i osmijeha smo dobili, hvala Vam na svemu. Ekipa iz Konoba Veranda sa svim našim prijateljima, obiteljima i poslovnim partnerima Vam želi svako dobro, jedva čekamo 2020. i novu akciju #24hbezkompromisa", poručili su organizatori ove humanitarne akcije.

Podsjetimo, Konoba Veranda u Štikovici je kuhala s ciljem skupljanja novaca za kupovinu novog ctg uređaja za odjel rodilišta Opće bolnice Dubrovnik.

Popularni Članci