IMAMO POBJEDNIKA Evo tko je osvojio Darkfield analizu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iako mnogima poznat naziv, Darkfield analiza još uvijek nije percipirana kao mikroskopska metoda analize krvi koja daje odgovore na gotovo svakodnevna pitanja modernog čovjeka.

Analizu je osvojila najbrža čitateljica Marijana Parmać, čestitamo!

Koji je razlog mog umora i iscrpljenosti ako mi je krvna slika dobra? Zašto imam glavobolje? Imam li hormonalni disbalans? Osiguravam li svom organizmu dovoljno vitamina i minerala? Ima li u mom organizmu posljedica stresa i kako se mogu zaštititi? Ima li u mom organizmu posljedica uzimanja ljekova i kako se očistiti? Zašto mi neka hrana teško pada na želudac i zašto imam kiselinu? Zašto i kada trebamo piti probiotike? Imam li neku bakeriju (Candida)? Zašto se prehladimo (dijete ili ja) čim netko kihne u neposrednoj blizini? Zašto je moje dijete često bolesno? Kako riješiti tegobe s alergijama prirodnim putem?

Gore navedena najčešća su pitanja na koja obiteljska liječnica, dr.sc. Albina Dumić, odgovara u sklopu Darkfield analize koju prakticira i kombinira s klasičnom medicinom već gotovo 20 godina.

Kako smo već pisali, Darkfield analiza žive kapi krvi individualizirani je postupak dobivanja jedne šire slike o zdravlju. Vrlo je tražena kao preventivna metoda, pouzdana za ranu dijagnozu i temelj za pravovremeno liječenje, s obzirom da se upalna stanja i procesi mogu vidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih znakova oboljenja, a u mnogim slučajevima bolest je moguće i izliječiti prije nego uopće dođe do pojave prvih simptoma.

Darkfield analiza nije zamjena za dijagnostički postupak, ali je ovom metodom moguće dobiti uvid u kvalitativno stanje krvi. Tako se, između ostalog, može vidjeti stanje crvenih i bijelih krvnih stanica te krvnih pločica, prisutnost bakterija, gljivica i parazita, neprobavljene masnoće i proteine, nedostatak vitamina, nedostatak kisika, prisutnost kristala mokraćne kiseline koji dovode do gihta, lošu cirkulaciju, hormonalni disbalans, itd.

U Osijeku je Darkfield analiza kod doktorice Dumić nadopuna klasičnoj medicini i klasičnim pretragama, a upravo je to cilj omogućiti i u Dubrovniku. Alternativni načini izlječenja, odnosno pravo na zdravlje, danas bi trebali biti dostupni svima.

Postupak je jednostavan i bezbolan. Za razliku od klasičnog vađenja krvi, kod Darkfield analize živa kap krvi izvađena iz prsta promatra se pod mikroskopom, bez bojanja i fiksiranja, a za cijelo vrijeme „promatranja“ doktorica vam objašnjava što vaša krv govori o vama. Analiza i savjetovanje obično traju oko pola sata, a najbolje je raditi 5 do 6 sati nakon jela (biti samo na vodi za to vrijeme).

Analize u Dubrovniku će se vršiti slijedeći vikend, u subotu 13. i u nedjelju 14. ovog mjeseca. Stručni savjeti i preporuke su uključeni u cijenu koja iznosi 350 kuna, a broj termina je ograničen te se potrebno najaviti na broj mobitela 098/618-917

Dubrovački dnevnik je osigurao najsretnijem od vas jednu besplatnu Darkfield analizu! Sve što trebate napraviti je poslati  e-mail na marketing@dubrovackidnevnik.hr s naznakom "Darkfield", svojim podacima, imenom, prezimenom i brojem mobitela. Sretno!

Popularni Članci