ISPUNJAVATE LI UVJETE? Grad zapošljava za stalno, evo koja su mjesta dostupna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Na službenim stranicama Grada Dubrovnika objavljeni su javni pozivi za tri radna mjesta.

Jedan je javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto Viši savjetnik I u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Također, traži se Savjetnik I za promet u Upravnom odjelu za promet Grada Dubrovnika, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Osim toga, objavljen je javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto Viši referent I u Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika, Odsjek za održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Tu je i javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto Viši stručni suradnik III za javne površine u Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika, Odsjek za održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture. Traži se jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Otvoren je i javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto Viši stručni suradnik III za komunalnu naknadu i komunalni doprinos u Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Dubrovnika, Odsjek za razrez i naplatu komunalnih pristojbi, 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.
 

Popularni Članci