Ivica Grilec predložen za novog ravnatelja JU Rezervat Lokrum

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Upravno vijeće Javne ustanove Rezervat Lokrum je nakon obavljenih razgovora s kandidatima za ravnatelja te analize i ocjenjivanja predloženih programa rada i životopisa jednoglasno Gradskom vijeću predložilo imenovanje Ivice Grileca za ravnatelja, stoji u priopćenju. 

"Gradskom vijeću su na razmatranje predane potpune prijave svih šest kandidata kojima zahvaljujemo na interesu i angažmanu oko selekcijskog postupka te vjerujemo da ćemo imati prilike surađivati i u budućnosti na kontinuiranom unapređivanju Rezervata", naveli su iz Upravnog vijeća Rezervata zahvalivši se v.d. ravnateljici Mariji Crnčević, djelatnicama i djelatnicima te zakupcima poslovnih prostora na predanom radu i kvalitetnoj pripremi otoka za početak sezone unatoč dugotrajnim lošim vremenskim uvjetima, a građanima i posjetiteljima na velikom interesu i dolasku na Lokrum već prvog dana plovidbe.

Podsjetimo, osim ravnatelja JU za zaštitu prirode Dubrovačko-neretvanske županije Ivice Grileca, na natječaj za ravnateljsko mjesto JU Rezervat Lokrum prijavili su se ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić, poduzetnik Mislav Bilić, profesorica fizike Marlena Čukteraš, turistički djelatnik Igor Bulić i direktorica hostela Sol i članica uprave Hotel Petka Laura Zoranić.

Sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na kojoj bi Grilec trebao biti prihvaćen kao novi ravnatelj zakazana je za 10. travnja.

Popularni Članci