JOŠ JEDNA DUBROVKINJA LJUTA NA HEP: 'Mjesecima mi kasne računi, kao da ih šalju iz Saudijske Arabije!'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Još jedna Dubrovkinja (podaci poznati redakciji) obratila se redakciji Dubrovačkog dnevnika kako bi upozorila na kašnjenje računa za struju čemu svjedoče brojni građani Dubrovnika i okolice posljednjih nekoliko mjeseci.

„Zadnji račun koji sam dobila jest onaj za prosinac, i to sam ga, koliko se sjećam, dobila u veljači. Računi mi ne stižu, brojni građani su se požalili na isto. Čovjek koji je bio u redu ispred mene kazao je kako on nije dobio ni račun za prosinac. Kazali su kako nam neće isključiti struju jer računi mnogima kasne, no što će biti kad mi na naplatu dođe pet računa odjednom? Tko će to platiti?,“ pita se ova Dubrovkinja.

U zgradu Elektrojuga je u posljednjih nekoliko mjeseci zbog navedenog problema išla, kako kaže, desetak puta, no nije se riješilo ništa. U kućanstvu ih, tvrdi, ima dosta, živi u velikoj kući i računi za struju su uglavnom dosta visoki.

„Šalju me od šaltera do ureda, od ureda do šaltera i daju mi nekakav HEP-ov broj na koji mi se nikada nitko nije javio. Slala sam i mailove na koje mi nikada nisu odgovorili. Meni je zbilja žao djelatnice na šalteru u Elektrojugu kojima se svi žale jer one uistinu nisu ništa krive, ali ovaj problem se mora nekako riješiti. Trudnica sam i imam malo dijete, nije mi baš jednostavno trčati svako malo u Elektrojug zbog tuđih pogrešaka,“ kazala je čitateljica.

Naposljetku, ono što je posebno zamjerila jest to što se nitko iz HEP-a nije očitovao o problemu, premda računi kasne brojnim građanima, a nisu upoznati što napraviti i kome se obratiti, dok se oni kojima se mogu obratiti ne javljaju na pozive.

„Sredina travnja je, ne znam zašto nisam dobila nijedan račun iz ove godine. Samo mi je rečeno kako mnogima kasne i kako će doći. Kao da ih šalju iz Saudijske Arabije. Nitko ne zna što napraviti ni kome se obratiti. Ovo je kao scenarij iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Samo što nema normalnog,“ zaključuje čitateljica.

Vezane vijesti: 

HEP NALJUTIO DUBROVČANE: 'Na naplatu nam šalju račune za struju koje smo već platili' (FOTO)

OPLJAČKANA DUBROVKINJA 'OPRALA' HEP: 'Previše zaposlenih ovisi o vašim lijenim odlukama i boljenju k*rca'

ČITATELJI PODIJELILI LOŠA ISKUSTVA S HEP-OM: 'Tri puta su nam poslali račun koji smo platili, to je čista pljačka!'

Popularni Članci