'NERAZMETLJIVO, ELEGANTNO I SKLADNO' Pogledajte novi vizualni identitet Lazareta (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Odabrani su koncepti vizualnih identiteta EU projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika, kao i štanda za izložbene prostore Lazareta. Nakon provedenog  natječaja izabrani su radovi nagrađivanog zagrebačkog studija Filburg, za vizualni identitet i dubrovačkog studija Louie Design, za dizajn štanda.

Ova rješenja nastavljaju dubrovačku tradiciju nerazmetljivog, elegantnog i skladnog oblikovanja nematerijalne i materijalne baštine, poštujući pri tom najviše estetske standarde suvremenog vizualnog oblikovanja.

Filburg je studio za brand konzalting i vizualne komunikacije koji pomaže različitim organizacijama da iznova sagledaju svoj identitet, razviju nove proizvode i podignu razinu marketinške komunikacije. Radovi studija, kako za privatni tako i za javni sektor, nagrađivani su na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Louie Design je studio grafičara, produkt dizajnera i inžinjera arhitekture koji vole pronalaziti inovativna rješenja u raznim sferama dizajna i pri tom se dobro zabaviti i pomaknuti granice vlastitog znanja.

Popularni Članci