PREKO TORCIDE DO UPRAVE KLUBA Jakobušić dopredsjednik Uprave Hajduka!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Lukša Jakobušić izabran je za dopredsjednika Uprave Hajduka! Ovaj bivši predsjednik, a dosadašnji dopredsjednik Juga, danas se predstavio na Hajdukovoj konferenciji za novinare. Inače, radi se o sasvim novoj funkciji u splitskom klubu.

- Predsjednik me kontaktirao i zamolio da se pridružim timu. Privatni sam poduzetnik i potpredsjednik Juga, nekad im predsjednik. Imam obiteljski biznis, imamo hotel, ovo je došlo iznenada i bit ću potpuno posvećen Hajduku. - rekao je Jakobušić, inače vlasnik tvrtki Lighting, Typing i Brenum, pod čijim imenom djeluje i One Suite hotel.

- Ovdje sam zbog Brbićeva poziva. Sve se odigralo brzo. Ne samo da sam navijač Hajduka nego za nas u Dubrovniku je zbog putovanja svaka utakmica kao gostovanje. Prošao sam cijeli put navijača Hajduka, još iz ratnih dana, preko Torcide do sad člana kluba. - kazao je Jakobušić na konferenciji za novinare.

Zanimljivo, Jakobušić se u još u lipnju spominjao kao mogući novi predsjednik Hajduka. Nije se prijavio na natječaj, ali je bio visoko u izboru ''head hunting'' agencije koja je predlagala Nadzornom odboru najbolje kandidate, piše Gol.hr.

Zbog opsega novog posla najavio je kako je već od danas novi stanovnik iz Splita, jer bi putovanja iz Dubrovnika bila teško izvediva.

Na glasu je kao jedan od najuspješnijih sportskih djelatnika kod nas posljednjih desetak godina. S njim na čelu Jug se popeo na krov Europe i nekoliko puta se okitiio naslovom u domaćem prvenstvu, piše Gol.hr.

Popularni Članci