Prijavi se za stipendiju RIT Croatia; fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. 

 Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2020. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se PRIJAVI čim prije! Studenti koji se odmah prijave u mogućnosti su početi s predavanjima već u siječnju 2020. godine. 

Odabirom visokog obrazovanja utječeš na odabir buduće karijere

 

Iako postoje oni koji od malena znaju čime se žele baviti, vjerujemo da je srednjoškolcima odabir studija popriličan izazov; savjet koji po tom pitanju možemo dati jest da posjete institucije o kojima promišljaju, porazgovaraju sa studentima, diplomantima studija o kojem razmišljaju i potom donesu informiranu odluku. Naime, posjet školama, razgovor i stjecanje više informacija omogućit će budućim studentima da steknu bolju sliku o pojedinoj školi i studiju. Također, bolja informiranost će im pomoći da utvrde ili promijene mišljenje koje su imali. Na RIT Croatia imaš priliku osjetiti kako je biti studentom američkog sveučilišta, studirati u međunarodnom okružju s kolegama iz cijelog svijeta, i učiti od profesora koji te znaju po imenu i kojima je cilj da te pripreme za sve buduće poslovne izazove; posjeti nas i saznaj iz prve ruke!

r.i.t

Studiji koji pripremaju za globalne karijere

 

RIT Croatia provodi sljedeće američke preddiplomske studije: Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing te Service Management. Od spomenutih posljednja dva studija provode se na dubrovačkom kampusu.

Dubrovnik je, s razlogom, jedna od top svjetskih turističkih destinacija. Stoga niti ne čudi da na dubrovačkom kampusu provodimo Service Management koji odabiru generacije i generacije studenata koje nastavljaju graditi uspješne karijere u uslužnom sektoru diljem svijeta. Studij je namijenjen svima koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru, kao i onima koji su poduzetničkog duha. Prema istraživanju BestSchools.org, RIT-jevi programi iz područja turizma i uslužnih djelatnosti rangirani su među "20 najboljih turističkih programa" u SAD-u.

Drugi studij koji se provodi na dubrovačkom kampusu su Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing i studente osposobljava za tražena i perspektivna zanimanja u području programiranja za web i razvoja mobilnih aplikacija. Pritom je naglasak u oblikovanju i razvoju aplikacija stavljen na krajnjeg korisnika i njegovo iskustvo. Studenti četvrte godine surađuju s kolegama s RIT-jevih kampusa iz SAD-a i Dubaija na izradi završnog rada bez čega ne mogu diplomirati. Studenti rade na stvarnim projektima kompanija u Hrvatskoj i svijetu; ove godine jedan od klijenata uključuje i renomiranu i uspješnu kompaniju A1 Hrvatska.

I sad, glavno pitanje – koje poslove rade studenti koji završe te studije?

R.I.T

Financijske potpore za 70% upisnih kandidata koji su ih zatražili!

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia; 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine.

A ako nisi srednjoškolac već studiraš i razmišljaš o promjeni fakulteta - ne gubi godinu! Prijavi se čim prije i s predavanjima možeš početi već u proljetnom semestru. Za početak studija u siječnju 2020. (proljetni semestar), kontaktiraj nas čim prije na admissions@croatia.rit.edu.

VAŽNO!!

  • Prijavi se do 15.12.2019. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2020. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Šanse da osvojiš stipendiju su velike - prijavi se čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU 

 

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Popularni Članci