RAZBOJNIŠTVO USRED BIJELA DANA Na Gorici provaljeno u stan, lopovi nisu imali mira dok nisu našli ono po što su došli

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: V.S.
Gorica se doima kao jedno od mirnijih dubrovačkih naselja, no u posljednje vrijeme na oku je provalnika.

Slučaj provale u jedan stan na Gorici dogodio se tako u ovu subotu i to usred bijela dana. Naime, u popodnevnim satima nepoznat netko obio je vrata stana iz kojeg je otuđio novac i zlato. Zanimljivo, tehniku, odnosno tablet i laptop nije dirao. Pošto je stan bio potpuno ispremetan očito je da se radi o nekome tko je isključivo tražio novac i nakit te je prostor napustio tek onda je isto i našao.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik potvrdili su ovaj događaj.

Naglasili su kako se provala dogodila u Ulici Lichteinsteinov put, potvrdivši kako je ukraden nakit i novac, ali i kako se za počiniteljima još uvijek traga.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, stanari su izašli na vrlo kratak period iz svojeg stana, a kad su se u njega vratili vidjeli su obijena vrata te "krš i lom" u samom stanu. Očito je tako da provalnici ne biraju nasumice gdje će u svoje pohode već ustvari pomno biraju gdje će "napasti", a za svoje operacije treba im vrlo malo vremena.

U svakom slučaju, upozorenje je to za sve stanovnike Gorice, ali dakako i drugih gradskih naselja. Inače, u lipnju su zabilježene dvije provale upravo na Gorici.

Popularni Članci