REAKCIJA OKO NEKRETNINE NA GUNDULIĆEVOJ Barač: Dubrovački SDP je jedan i jedinstven

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Predsjednik GO SDP-a Dubrovnik, Jadran Barač, uputio je priopćenje. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti.

Prvo bih se želio zahvaliti gospodinu Potrebici i ostalima koji su se našli prozvani nakon moga istupa. Hvala im na brizi i dobronamjernim savjetima vezano za mene i SDP u Dubrovniku.

Dubrovački SDP je jedan i jedinstven. Ukoliko u nekom trenutku procijenim da to nije tako, neću biti zainteresiran za ostanak na ovoj funkciji.

Na sjednici GV 9.4.2018. naši vijećnici glasali su prema svojoj tadašnjoj procjeni. No, slijedom nekih novih okolnosti i spoznaja te u dubokom uvjerenju da je sporni Ugovor s DPDS-om krajnje problematičan, a vjerojatno i protuzakonit, danas bi sigurno drukčije glasali.

Ostaje činjenica da se suradnja između Grada Dubrovnika i DPDS-a temelji na štetnom  Ugovoru koji je na snazi a proizvodi jednako štetne odluke kao što je kupnja nekretnine na Gundulićevoj poljani.

Ono što je suština ove teme i zbog čega smo istupili u javnost je zaštita interesa građana grada Dubrovnika za koji smatram da je ugrožen, i mi ćemo koristiti sva moguća zakonska sredstva na raspolaganju kako bi sporni Ugovor proglasili nevažećim.

I dalje čvrsto stojim iza svojih stajališta iznesenih na nedavnom obraćanju medijima.

Popularni Članci