ŠTO SVE TURISTI GOVORE O DUBROVNIKU? 'Možda bih imala bolji komentar da prije toga nisam bila u Crnoj Gori'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Na britanskoj stranici 'Tripadvisor' turisti mogu ostavljati svoje komentare i objavljivati impresije o destinacijama koje su posjetili. Dolaskom prvih gostiju, sve češće pristižu i komentari od strane turista koji su posjetili Dubrovnik i većina njih ima samo riječi hvale. 

Tako se grad vrlo često opisuje kao predivan te kako ima bogatu povijest i baštinu. Međutim, turisti često pišu kako je siguran i čist.

'Povijesna jezgra je prelijepa; čista, sigurna, neprometna, sa restoranima na svakom uglu. Imali smo sreću što smo bili tamo početkom sezone, prije no što su stigli kruzeri, i svakako to preporučam,' piše jedan od posjetitelja.

Međutim, ponegdje se nađe i pokoji negativan komentar, a svi su isključivo vezani uz cijene u Dubrovniku. Tako je jedna turistkinja iz New Jerseya napisala kako bi imala bolji komentar da prethodno nije bila u Crnoj Gori.

'Da sam došla ovdje prije no što sam posjetila Crnu Goru, možda bih imala bolji komentar. U Dubrovniku sam provela samo jedno poslijepodne i pošla u Mostar, i drago mi je što je tako ispalo. Prelijep je, ali poprilično precijenjen i previše turistički čak i za razdoblje izvan sezone,' napisala je turistkinja te dodala kako je za sve one koji žele vidjeti neki stari grad puno bolji izbor Budva ili Kotor. Također je dodala kako u Dubrovniku nije moguće plaćati u nijednoj drugoj valuti osim u kunama, premda je poznato kako većina trgovačkih i ugostiteljskih objekata unutar povijesne jezgre prima euro.

Ostale komentare možete vidjeti OVDJE

Popularni Članci