STOP ANARHIJI NA PLAŽAMA! Dubrovčani potpisuju peticiju, blizu su 500 potpisa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IMV
Prije svega nekoliko dana krenulo je potpisivanje peticije kojom bi se trebala spriječiti anarhija na plažama gdje se zbog velikog broja ležaljki građanima Grada onemogućuje sunčanje i kupanje. 

Peticija upućena županu Nikoli Dobroslaviću koja nosi naziv 'Zahtjev za konačno rješavanje sustavnih kršenja koncesionarskih ugovora i anarhije na našim plažama', a koja je pokrenuta na inicijativu DUMAM-a, mama iz Dubrovnika, dosad je prikupila 408 potpisa. 

Cijela inicijativa krenula je nakon što je Dubrovkinja Ivana Mijić Vulinović na društvenim mrežama podijelila svoje neugodno iskustvo s Copacabane. S obzirom na to kako se zbog velikog broja praznih ležaljki nije mogla sunčati pored mora, kako navodi, ugurala se između dva reda ležaljki, a djelatnik je upitao može li se pomaknuti kako bi 'pripremio ležaljke za sutra'. Nakon što je kazala kako se neće pomaknuti, upitao je kad će napustiti plažu. 

Njenu su objavu prenijeli brojni mediji, među kojima i Dubrovački dnevnik, a s obzirom na to kako koncesionari na dubrovačkim plažama uzimaju sve više maha i kako Dubrovčani imaju slične probleme, odlučili su pokrenuti peticiju koju možete potpisati OVDJE

Popularni Članci