TURISTI SE ŽALILI NA SMJEŠTAJ: U Dubrovniku nas je dočekala prožvakana žvakaća na stolu i zamrznuto mlijeko

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Dnevnik.hr objavio je neke od negativnih komentara koje su gosti ostavljali na stranici Booking.com, a dva se odnose i na apartmane u Dubrovniku. 

Britanac Michael nakon odmora u Dubrovniku raspisao se na Bookingu:

„Kupaonica je imala jako nizak strop, nije bilo dovoljno dugačkog ogledala, a za smeće smo imali samo jednu malu kantu. Imali smo premalo mjesta za kuhanje čaja ili kave. Pronašli smo prožvakanu kaugumu na stoliću kraj kreveta. Zavjesa na tušu je bila labava, a mlijeko se zamrznulo u hladnjaku. Zapravo, to uopće nije bio hladnjak nego zamrzivač. Nedostajala je žarulja iznad umivaonika. Nije bilo držača za toaletni papir.

Nije bilo požarnih stepenica niti pravog požarnog izlaza – iako je znak za izlaz bio na vratima kuće. Vrata su imala prevelik razmak od tla tako da su dim i ispušni plinovi ulazili u apartman. Nije bilo znaka za zabranjeno pušenje, a pepeljara je bila u hodniku pa pretpostavljam da su gosti pušili u zgradi.“

Jefferson iz SAD-a potužio se na to da je u Dubrovniku morao dijeliti kupaonicu s gazdaricom, a naslušao se i pravila i predavanja.

„Osjećao sam se kao neodgovorni tinejdžer koji želi posuditi tatine ključeve od auta. Osim toga, tuš-kabina je bila premala, krevet tvrd, a u sobi je bilo prevruće“.

Sve komentare pročitajte OVDJE

Popularni Članci