SUKOB VOZAČA U GRUŽU Taksist izvrijeđao kolegu, umalo došlo do fizičkog obračuna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Na području gruške luke, kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jučer je došlo do sukoba između dvojice taksista.

Iako je sezona na odmaku, nesređeni odnosi između taksista u Dubrovniku nisu se previše umirili. Naime, kako doznajemo, jučer je u poslijepodnevnim satima došlo do sukoba između dvojice taksista pri čemu su pale teške riječi, a navodno je sve bilo na rubu fizičkog obračuna. Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

"Jučer oko 17 sati u Policijskoj postaji Dubrovnik zaprimljena je prijava koju je podnio 38-godišnjak za kazneno djelo prijetnje. On je prijavio svog vršnjaka zbog upućenih prijetnji, a umalo je došlo do fizičkog sukoba. Sve se dogodilo na taksi stajalištu u Luci Dubrovnik. Policija je ubrzo pronašla prijavljenog muškarca te su utvrđeni elementi kaznene odgovornosti i protiv njega ide kaznena prijava zbog prijetnje", kazali su iz dubrovačke policije.

Sukob između taksi vozača na dubrovačkim prometnicama nažalost nije neuobičajena stvar budući da je ovo ljeto došlo do liberalizacije tržišta pa samim tim i povećanja vozila. Tenzije između vozača izazivaju brojne napetosti, a u najgorem slučaju i sukobe pa je tako početkom srpnja došlo do fizičkog okršaja dubrovačkog taksiste i vozača Ubera. Svakako, riječ je o lošoj slici iz Dubrovnika zbog čega se stvara negativna reputacija.

Popularni Članci