SUZE RADOSNICE ZA AMERIČKU BODIBILDERICU Amanda Lynn je dvomilijunta putnica u Zračnoj luci Dubrovnik (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Dvomilijunta putnica u Zračnoj luci Dubrovnik je Amerikanka Amanda Lynn Lowe. Ona je došla na letu Croatia Airlines broj OU4467 iz Zuricha.

Amerikanka Lynn Lowe je inače bodibilderica koja dolazi na fitness seminar.

- U Zurichu sam presjedala i tek nakon što sam uzela kartu sam shvatila da dolazim dan prerano. Oduševljena sam dobrodošlicom, hvala vam na svemu. - rekla je simpatična Amerikanka koja će sedam dana boraviti na Lopudu, a ovom prilikom je dobila niz darova od Zračne luke, Turističke zajednice grada Dubrovnika, te Konavala i županijske Turističke zajednice. 

Direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić kazao je kako je ZL dočekala dvomilijuntu putnicu 19 dana prije nego lani.

- S tim se ponosimo, ova rekonstrukcija i unapređenje je doprinjelo da se i promet poveća. U  7,5 mjeseci ove godine povećan je za 14 posto. Samo je u srpnju bilo preko pola milijuna putnika, a 3. kolovoza preko 24 tisuće putnika. Sve su to rekordi. - kazao je Luetić.

- Drago mi je da imamo bolje rezultate nego ostali subjekti u županiji, prije su to uvijek bili podjednaki porasti dolazaka u Zračnoj luku, odnosno Grad ili županiju, ali ove godine odskačemo. Do konca godine ćemo se približiti brojci od tri milijuna putnika. Ali mi polažemo pozornost na kvalitetu usluge te se nadamo i dobrim financijskim rezultatima.

A.Čakić/V.Salvia

Popularni Članci