POTVRĐENO! Thompsonov menadžer za DD: Zvali su nas na Stradun, a i mi bismo to jako voljeli

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Marko Perković Thompson trebao bi nastupiti na Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, na Stradunu, najavio je to gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković kao i dubrovačke braniteljske udruge.

Za detalje o koncertu pitali smo menadžera popularnog pjevača.

- Mogu vam potvrditi da su u tijeku pregovori za nastup u Dubrovniku. Oni su zainteresirani za koncert i mi bismo također voljeli da do toga dođe - kratko je komentirao Perkovićev menadžer Denis Pletikosa dodavši kako se o nastupu koji bi se trebao održati 6. prosinca pregovara već neko vrijeme, iako nije precizirao na čiju inicijativu su pokrenuti dogovori za koncert u Dubrovniku.

Podsjetimo, pojedini članovi dubrovačkih braniteljskih udruga su putem društvenih medija objavili kako su upravo oni inicijatori ovog koncerta te da je upravo njima, za vrijeme druženja, Thompson dao potvrdu o nastupu na Stradunu. Pregovore je potvrdio i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, iako još uvijek nije ništa potpisano, no čini se kako je to tek formalnost za kraj svih ovih pregovora koje su sada potvrdile sve strane. 

Podsjetimo, Thompson je nastupio prije dvije godine na Gromači, na dubrovačkim Gornjim selima, a 2008. godine je održao koncert na Stradunu.

A. Čakić

Popularni Članci