USPOREDILI SMO Uber povisio cijene usluga kada je to najpotrebnije, dubrovački taksisti znatno jeftiniji

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Uber je iznenadio mnoge visinom fiksnih usluga što je inače više od uobičajenih cijena prijevoza. Donosimo vam pregled cijena u tri stupca ovisno o vrsti njihove usluge te usporedbu s dubrovačkim taksistima koji koriste aplikaciju Tap 2 ride.

Tako je, primjerice cijena od Gruža do Pila za uslugu Uber X 85 kuna, dok je Uber Select, što je kao neki vid udobnije vožnje, 110, a Uber kombi 140 kuna. Cijena od Srđa do Pila za obični automobil je 165 kuna, dok je naprimjer usluga putem Tap 2 ride aplikacije koju koriste dubrovački taksisti nepunih 60 kuna. Zanimljiv je usporedba i cijena za prijevoz do Župe dubrovačke. Uberom to iznosi 130 kuna za običnu uslugu, Select je 170, a kombi 215 kuna, dok je taksi nepunih 90 kuna.

Iz Ubera inače upozoravaju korisnike na dinamičko određivanje cijena koje aplikacija primjenjuje već neko vrijeme u Dubrovniku posebno tijekom turističke sezone kada je u Gradu veliki broj stranaca pa je teško pronaći prijevoz što je zapravo dokaz kako je Uber najskuplji kada je to najpotrebnije.

Popularni Članci