Pametni alat za iznajmljivače 'skrojen' u Dubrovniku, štedi vrijeme i omogućava bolje rezultate

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Booker Tools
Aplikacija Booker Tools omogućuje vlasnicima smještaja jednostavnije upravljanje rezervacijama i cijenama, što u konačnici donosi uštedu vremena i bolje rezultate.

Direct Booker, vodeća agencija za najam privatnog smještaja u regiji, razvila je sustav koji koriste iznajmljivači koji ne rade s Direct Bookerom već samostalno upravljaju svojim oglasima na online portalima. Samostalno iznajmljivanje apartmana ponekad predstavlja naporan posao koji, među ostalim, oduzima puno vremena. Vlasnik u svakom trenutku mora voditi računa o rezervacijama, otkazima rezervacija, cijenama na svojim online oglasima… Ako je oglašen na više stranica, poput Booking.com, Airbnb i slično, taj posao se dodatno komplicira.

Upravo za takve probleme postoji pametno digitalno rješenje, Booker Tools.

Booker Tools je rezervacijski i operativni sustav za privatne iznajmljivače koji vlasniku omogućuje da s jednog mjesta upravlja sa više kanala prodaje, uz jedinstveni kalendar raspoloživosti i potpunu fleksibilnost upravljanja cijenama.

Primjerice, vlasnik dobije rezervaciju sa stranice Booking.com. Ti datumi se automatski zatvaraju za prodaju na ostalim stranicama na kojima je oglašen - npr. Airbnb ili Expedia.

Ukoliko se ista rezervacija otkaže ili izmijeni, ista promjena će se automatski reflektirati na ostale kanale prodaje. Također, ako vlasnik želi promijeniti cijenu noćenja, on to može napraviti samo na jednom mjestu - unutar Booker Toolsa, i ta cijena će se prikazati na svim rezervacijskim stranicama.

Booker Tools sadrži i druge korisne značajke, poput mogućnosti izdavanja računa za rezervacije, prijave na eVisitor skeniranjem osobnih dokumenata, postavljanje personaliziranih automatskih emailova koji idu prema gostu, u trenutku, prije ili nakon nastanka rezervacije, dolaska ili odlaska gosta. Tim zadužen za Booker Tools konstantno radi na usavršavanju sustava i dodavanju novih mogućnosti i funkcionalnosti.

Svaki iznajmljivač može besplatno isprobati Booker Tools na 15 dana, prijavom na stranici booker-tools.com, te u tom periodu koristiti sve usluge, uključujući i korisničku podršku koja će s vama odraditi kompletan setup, savjetovati vas za unaprijeđenje prodaje i biti vam na raspolaganju u svakom trenutku.  

Korisnička podrška Booker Toolsa dostupna je sedam dana u tjednu.

Možete im se javiti putem službene web stranice Booker Tools (booker-tools.com), e-maila: info@booker-tools.com te telefonskog broja +385 (99) 494 3818

Popularni Članci