DU EL FEST Pet dana i pet noći čiste uživancije u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ovogodišnje izdanje DU EL Festa donosi puno noviteta. Budući da su ove sezone zabave na otvorenom apsolutni hit, i Dubrovnik Electronic Festival je prvi put dobio svoje dnevno izdanje koje se održava na  plaži Coral Beach Club. Veliko otvaranje Dubrovnik Electronic Festivala je u srijedu, 10. srpnja kada nastupa Roger Sanchez i Kristen Knight. 

Culture Club Revelin u suradnji s Coral Beach klubom pripremio je program koji traje punih 5 dana i 5 noći. Ove godine DU EL Festival  ima bogatiju ponudu no ikada prije. Novost su dnevne zabave, warm up party i after party koji će se održavati na plaži Coral. Prva Warm up zabava najavljena je za utorak, 9. srpnja s početkom u 15:30, a druga dan poslije, 10. srpnja u isto vrijeme dok se veliki after party očekuje u subotu, 13. srpnja. Na plaži Coral posjetitelje će zabavljati DJ DELAMARE, Jacky, Brigita, DJIVO, Matt Butt, DANCElectricPhilipe, Superlover, DIME i DJ ELmar. Središnji dio Festivala održavat će se u klubu Revelin gdje će nastupiti glavne zvijezde ovogodišnjeg izdanja DAY & NIGHT programa DU EL Festa. Festival će službeno otvoriti Roger Sanchez i Kristen Knight, drugi dan nastupaju Lilly Palmer i Tom Bug, dok na završni dan festivala nastupaju Artbat i Yakka. 

Budi i ti dio jednog od najboljih festivala elektronske glazbe na Jadranu, požuri po svoju ulaznicu i ne propusti DU EL Fest! Ulaznice su dostupne u uredu Revelina i online na službenoj stranici kluba Revelin. U prodaji su također povoljne  festivalske ulaznice koje možete potražiti isključivo u uredu Revelina. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.

Popularni Članci