JEDINSTVENI IZLETI GULLIVER TRAVELA Poseban popust od 50 posto za lokalno stanovništvo

Autor: dubrovackidnevnik.hr
 Kada su prije nekoliko mjeseci predstavili svoj novi izletnički katamaran, Gulliver travel započeo je još jednu uspješnu sezonu, a sada iz agencije najavljuju i posebne pogodnosti za stanovnike Dubrovnika i okolice, odnosno 50% popusta na cjelokupni izletnički program katamaranom.

Radi se o katamaranu čija je namjena izvođenje svakodnevnih, dnevnih i poludnevnih izleta u dubrovačkom arhipelagu. Brod je opremljen WiFi-jem i pruža vrhunsku all inclusive uslugu gostima. U ponudi se nalaze četiri izleta, s cijenama u rasponu od 400 do 600 kuna: 1. Prekrasan zalazak sunca u Dubrovniku s ekskluzivnog katamarana 2. Plovidba katamaranom oko Starog grada i odmor na ekskluzivnoj plaži (jutro) 3. Izlet katamaranom na Elafite i odmor na ekskluzivnoj plaži 4. Stari grad i čarobni otok s ekskluzivnim katamaranom. Izlete je moguće kupiti na samom katamaranu neposredno prije polaska, a moguće su i rezervacije na telefon 091 6035117 i mail booking@gulliver.hr.

«Uvijek nastojimo aktivno sudjelovati u životu Dubrovnika, pa nam je stoga izuzetno drago jer smo u mogućnosti ponuditi ovo posebno iskustvo izleta katamaranom, kupanja i odmora od svakodnevnog užurbanog ritma i sezone našim sugrađanima po ovim posebnim cijenama koje uključuju 50% popusta za lokano stanovništvo» rekla je Katarina Radić, voditeljica proizvoda Katamaran u Gulliver travelu.  

Podsjećamo kako je ''SeaGULL 30'', novi i ekskluzivni projekt Gulliver travela koji predstavlja vrhunac ponude izletničkog programa ove agencije, a u Gulliveru su uvjereni kako će katamaran i popratni izletnički programi doprinijeti povećanju kvalitete turističke ponude cjelokupne destinacije. Katamaran je tipa Ocean Voyager 64, dužine 19,50 metara, širine 13 metara i može primiti 80 putnika u svojih 200 ''kvadrata''. Izgrađen je u brodogradilištu Ocean Voyager SAS, u Francuskoj u mjestu Canet en Roussillon prema narudžbi i u vlasništvu Gulliver travela.

Popularni Članci