ONI SU NAJBOLJI AMBASADORI GRADA I ŽUPANIJE Dobroslavić primio brončane vaterpoliste Juga (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Župan Nikola Dobroslavić družio se danas s vaterpolistima Juga, koji su nedavno za hrvatsku reprezentaciju osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji. Druženje je održano u restoranu Arsenal.

Druženju su nazočile i zamjenica župana Žaklina Marević i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić. Župan Dobroslavić naveo je kako se ovdje radi o velikom uspjehu hrvatskih i Jugovih vaterpolista.

- Uvijek nas obraduju na velikim natjecanjima. Ponosni smo da imamo u Hrvatskoj ovakvu reprezentaciju, ali i na činjenicu da je veliki broj tih igrača iz Juga. Upravo je DUbrovnik dao veliki doprinos ovom rezultatu. Odlučili smo ih primiti na jednoj kavi, drugačije nego je uobičajeno. Našalio sam se da nam često dolaze pa da smo malo morali promijeniti ambijent. - rekao je župan Dobroslavić.

- Lijepo je da dolaze često jer to znači redovito dobre rezultate. Oni na najbolji mogući način promoviraju Grad i županiju, kao i cijelu Hrvatsku. - objasnio je Dobroslavić-

Jugaš Maro Joković rekao je kako vaterpoliste župan uvijek lijepo ugosti.

- Već smo prošli put napomenuli da ćemo češće dolaztiti kod njega, tako je i ove godine. Postoji žal što nismo igrali za zlato, znamo da imamo snage za više.  U proteklih smo pola godine osvajali dosta medalja, kažu da su sportaši najbolji ambasadori Hrvatske, nadam se da će tako biti i ubuduće. - izjavio je Joković.

Luka Lončar je kazao "kako treće mjesto nije ostavilo kiseo okus u ustima".

- Možemo biti zadovoljni, mogli smo ispasti u četvrtfinalu, mogli smo ostati četvrti. Nadali smo se zlatu, ali treba naučiti iz ovoga. Najteže je kad nešto očekujete, a to se ne ostavri. No, digli smo se kolektivno, bodrili smo se. Mi smo prije svega prijatelji. - dodao je Lončar.

V.S.

Popularni Članci