NEFORMALNE PREZENTACIJE PechaKucha sutra u Lazaretima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U sklopu „Dana kreativnih/kulturnih industrija Dubrovnik 2019.“ , ART OF YOUR MIND powered by PechaKucha održat će se sutra s početkom u 19:00 sati u Lazaretima. 

Art of Your Mind powered by PECHAKUCHA je prezentacija 10-tak kreativaca u formatu PechaKuchaNight događanja. Radi se o  globalnom događanju koji se prema licenci trenutno odvija u više od 500 gradova širom svijeta, a broj je u stalnome porastu. PechaKucha Night je u Hrvatsku prvi put stigla u siječnju 2009. kada se počela redovito događati u Zagrebu, a potom su se pridružili Rijeka, Split i Osijek. PechaKucha Night osmislili su arhitekti Astrid Klein i Mark Dytham (Klein/Dytham Arhitecture) u Tokiju 2003. godine, a naziv potječe od japanske riječi za ćaskanje ili u doslovnom prijevodu bla-bla.

"Svake godine do sada pa i ove organizirali smo limitirane i neformalne prezentacije kreativaca koji inspiriraju publiku u format PechaKuchaNight događanja. Osnovno pravilo događaja je da se svaki predstavljač treba predstaviti u 20 slika, te po slici ima 20 sekundi na raspolaganju tj. 6 minuta i 40 sekundi prije sljedećeg prezentera." - napisali su organizatori.

Voditeljica ove godine DKKI2019 biti će Iva Šulentić uz govornike: Marta Vukadin, Marlena Cukteraš, Milena Zajović, Krunoslav Šmit, Selma Hafizović, Ružica Dodig, Lucija Tomašić & Damir Šarić, Diobanaoba (Nikolina Japunčić, Mia-Maria Škoda Vulić), Sanja Padjen i još jedan izlagač gost iznenađenja večeri.

Popularni Članci