VRHUNSKA ZABAVA Revelin Festival dovodi najpoznatija svjetska DJ imena u Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Večeras je veliko otvaranje Revelin Festivala, a zvijezda večeri prvog dana Festivala, 6. kolovoza je francuski DJ duo Ofenbach. Ne propustite tri noći vrhunske zabave uz najpoznatija svjetska DJ imena. 

Jedan od najvećih i najpoznatijih festivala komercijalne glazbe na Jadranu, Revelin Festival već godinama okuplja samo najveće zvijezde sa svjetske komercijalne DJ scene, dok istovremeno pruža podršku lokalnim i regionalnim DJ talentima. Ovogodišnje izdanje Revelin Festivala traje puna 3 dana, a na spektakularnom otvaranju nastupa svjetska DJ senzacija - Ofenbach.

Dorian Lo i César de Rummel, koji čine dvojac Ofenbach iz Pariza, slavu su stekli hitom „Be Mine“, a poznati su i po remixevima pjesama glazbenog velikana Bob Sinclara, Hyphen Hyphena i Jamesa Baya. Uz preko 90 milijuna pregleda na YouTube-u hita „Be Mine“, duo Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu, čije pjesme „Around the Fire“ i „Katchi“ slušaju milijuni korisnika svaki dan.

Drugi dan Festivala nastupaju Miami Rockets i Vanillazi, a posljednji dan publiku će zabavljati dobitnik Grammy-a za najbolji dance i elektronički album godine, KUNGS.

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru svake večeri od 20:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj: 098 533 531. 

Popularni Članci