DIJELIMO ULAZNICE Veliki koncertni spektakl u režiji Željka Joksimovića

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Željko Joksimović tradicionalno 30. prosinca nastupa u dubrovačkom klubu Revelin. Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina i online. 

Autor brojnih hitova i pjevač koji uvijek privuče veliki broj posjetitelja ponovo stiže u Dubrovnik. Posljednji kontigent ulaznica za najtraženiji koncert u prosincu je u prodaji u uredu Revelina od ponedjeljka. 

Željko Joksimović najavio je doček prije dočeka i jednu od najboljih zabava za kraj 2019. godine. Odličan je ovo uvod i najava dočeka 2020. - te godine u Revelinu, koji je ove godine okupio čak pet DJ-a: Freemasons, Gramophondzei, WEKINGZ, DJ Speed i DANCElectricPhilipe. Sve informacije dostupne su na stranicama kluba Revelin ili na broj telefona 098 533 531.

U suradnji s Revelinom, Dubrovački dnevnik dijeli dvije ulaznice za one koji nam se prve jave. Sve što trebate napraviti je poslati podatke (ime i prezime, broj telefona) na našu email adresu redakcija@dubrovackidnevnik.hr s naznakom 'Za koncert Željka Joksimovića'.

Popularni Članci