Završne pripreme u tijeku za najveći glazbeno-produkcijski show Fedde Le Granda

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Za deseti jubilarni nastup Fedde Le Granda u klubu Revelin se priprema jedinstveni plesno – produkcijski show. Poznati DJ stiže u poslijepodnevnim satima u Dubrovnik i poručuje kako se iznimno veseli svakom nastupu u Dubrovniku, a za jubilarnu obljetnicu priprema pravi spektakl.

Sretne dobitnice nagradne igre u kojoj je glavna nagrada upoznavanje i fotografiranje s Fedde Le Grandom su Marija Majić i Nikolina Cvjetković. Iskrene čestitke!

Jubilarnom nastupu službeno se pridružio i Johnnie Walker koji će u suradnji s klubom Revelin organizirati svoju službenu zabavu. Svi ljubitelji i pratitelji brenda Johnnie Walker zasigurno dobro znaju kakve su njihove službene zabave i što sve mogu očekivati na njima. Promotivne cijene brenda samo su neke od pogodnosti. 

S obzirom kako se radi o jubilarnom desetom nastupu Fedde Le Granda, za sve domaće posjetitelje formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Iste su dostupne isključivo  do isteka zaliha.

Posljednji kontigent regularnih ulaznica za jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda u prodaji je u uredu Revelina danas do 16:00 sati, u Casablanca baru večeras od 20:00 sati i online na službenoj stranici kluba Revelin, poručuju iz kluba. 

Popularni Članci