Učitaje prijašnje vijesti
BIVŠI MINISTAR

Vlaho Orepić se razišao s Mostom: 'Nastavit ću politiku pristojne uljuđene, uređene i građanske Hrvatske'

Bivši ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u Saboru se obratio novinarima.
ratni put

Vlahušić: 'Zatvaranje logora Dretelj je moje najveće postignuće, važnije od svih političkih funkcija'

Jedini sam čovjek koji svjedoči s dokumentima da je Tuđman zatvorio logore, a ne otvorio, kazao je bivši gradonačelnik Andro Vlahušić nakon gostovanja u emisiji otvoreno koja je sinoć emitirana na HRT-u.
SDP-ova reakcija

JADRAN BARAČ KRITIZIRAO ULAGANJA U GOLF: 'Bilo bi bolje da se bavimo važnijim projektima koji su od interesa građana!'

Gradski odbor SDP-a Dubrovnik uputio je priopćenje oko golfa na Srđu koje prenosimo u cijelosti. 
prijedlog odbora

Perica Pušić na čelu HSS-a do provedbe unutarstranačkih izbora

Predsjedništvo HSS-a jednoglasno je prihvatilo prijedlog da vršitelj dužnosti predsjednika županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije bude Perica Pušić, a na prijedlog većine članova odbora županijske organizacije.
jadran barač

PRVA IZJAVA NOVOG ČELNIKA DUBROVAČKOG SDP-A: Bit ćemo aktivniji i imat ćemo izraženije stavove oko svih pitanja u Gradu!

Izborna konvencija dubrovačkog SDP-a održana je jutros, na kojoj je novi čelnik dubrovačkog SDP-a postao Jadran Barač koji je ujedno bio i jedini kandidat za predsjednika dubrovačke podružnice.
politika

BERNARDIĆ OŠTRO O KORČULANINU: 'Bačić obavlja prljave poslove za Plenkovića'

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na konferenciji za novinare u utorak je ustvrdio da je HDZ, čim je Željko Rohatinski progovorio o povezanosti HDZ-a i Agrokora, odlučio ukinuti saborsko istražno povjerenstvo za Agrokor te je istaknuo da povjerenstvo može ukinuti jedino Sabor koji ga je i osnovao.
NOVA REPUBLIKA

ČELNICI HSS-A NAJAVILI NOVI PROGRAM STRANKE 'Hrvatsko društvo 365 dana u godini živi u prošlosti, nedostaje pogled u budućnost'

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak i glavni tajnik Ilija Ćorić, zajedno s predsjednikom dubrovačkog ogranka HSS-a Vidom Bogdanovićem, održali su danas u hotelu Lero konferenciju za medije.
SJEDNICA

PROPUSTILI STE GRADSKO VIJEĆE? Provjerite tko se svađao, a tko se kome 'upucavao' (VIDEO)

Sjednica Gradskog vijeća, šesta po redu u ovom sazivu, održana je danas u Velikoj vijećnici, a tijek pogledajte na Dubrovačkom dnevniku putem videa i u tekstualnom obliku.
priopćenje

DUSTRA O GOSPODARENJU OTPADOM 'Koji je smisao razvrstavanja kad će kućni otpad ponovno završiti pomiješan na odlagalištima?'

Dubrovačka stranka uputila je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.
gradska organizacija

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA HSU-A Olga Muratti izabrana za predsjednicu dubrovačke podružnice

Održana je Izborna skupština Gradske organizacije  Hrvatske stranke umirovljenika Dubrovnik .
državna tvrtka

NOVO RADNO MJESTO VALENTINA DUJMOVIĆA Čelnik županijskog HNS-a postaje zamjenik direktora Hrvatskih voda?

Bivši direktor gradske tvrtke Vodovod Dubrovnik i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Valentin Dujmović navodno će postati zamjenik direktora Hrvatskih voda.
pero maldini

DUBROVAČKI POLITOLOG O PRVOJ GODINI AKTUALNE VLADE: 'Ne smije se opravdavati neprovođenje reformi!'

U emisiji HRT-a "Otvoreno" u srijedu navečer se raspravljalo o prvoj odrađenoj godini Vlade Andreja Plenkovića. Osim pitanja o tome je li Hrvatska napredovala ili nazadovala i jesu li se provele neke reforme, razgovaralo se i o krizi Agrokora.
facebook

DUSTRA SE OSVRNULA NA PRESUDU HORVATINČIĆU 'Ne postoji neprijatelj koji je je napravio više štete ovoj zemlji od našeg pravosuđa'

Dubrovačka stranka na svojoj službenoj Facebook stranici osvrnula se na današnju presudu Općinskog suda u Šibeniku prema kojoj je Tomislav Horvatinčić nepravomoćno oslobođen optužbi za pomorsku nesreću u kojoj je život izgubilo dvoje talijanski državljana. 
Učitaj još vijesti