Učitaje prijašnje vijesti
reakcija

GO HDZ DUBROVNIK: 'Srđevci pokušavaju nametnuti demagogiju i populizam kao rješenje problema parkinga'

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik uputio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.
reakcija

HDZ UZVRATIO SRĐEVCIMA: 'Prestanite omalovažavati političke suparnike i ostavite se mesijanskih poriva!'

Gradski HDZ reagirao je na nedavne navode KLGB Srđ je Grad, a reakciju prenosimo u cijelosti.
KOTARSKI IZBORI

BARAČ O LOŠIM REZULTATIMA SDP-A: Ovo nije utrka na sto metara nego maraton

HDZ je najveći pobjednik kotarskih izbora ostvarivši najbolje rezultate još od 1991. godine, a dobre rezultate zabilježile su i nezavisne liste. Liste SDP-HSS ni u jednom gradskom kotaru i mjesnom odboru nije ostvarila pobjedu, a situaciju je za Dubrovački dnevnik prokomentirao čelnik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač.
neslužbeno

DONOSIMO! HDZ razvalio na kotarskim izborima, evo gdje su dobili

Izbora za članove vijeća jedinica mjesne samouprave Grada Dubrovnika danas su održani nakon osam godina. Birališta su zatvorena u 19 sati, a Dubrovački dnevnik donosi dio prvih neslužbenih rezultata.
MEDICINSKE SVRHE

Dubravka Šuica: 'Činimo sve da konoplja bude dostupna svima koji ju trebaju iz zdravstveno opravdanih razloga'

Odbor Europskog parlamenta za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane (ENVI) zadužio je voditeljicu hrvatske EPP/HDZ delegacije u Europskom parlamentu Dubravku Šuicu da podnese izvješće o upotrebi konoplje u medicinske svrhe. Tema je to koja izaziva sve više pozornosti među hrvatskim građanima jer bi se omogućavanjem korištenja konoplje olakšao svakodnevni život oboljelima od multiple skleroze, malignih bolesti, AIDS-a, epilepsije i sličnih oboljenja.   
POLITIKA

BILO JE BURNO! Pljuštale ostavke, ali i imenovanja, pogledajte sjednicu Gradskog vijeća (VIDEO)

Sjednica Gradskog vijeća, deseta po redu u ovom sazivu, održana je danas, a ako ste je propustili, pogledajte je na DD TV-u. 
POLITIKA

'PALA' KOALICIJA: SDP I HSS na kotarske izbore izlaze sa zajedničkim listama kandidata

SDP i HSS na predstojeće izbore za gradske kotare i mjesne odbore izlaze sa zajedničkim listama kandidata, kako je danas obznanjeno na konferenciji za medije na kojoj su riječ imali čelnik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač i predsjednik gradskog HSS-a Vido Bogdanović.
PREDSTAVLJANJE PROGRAMA

BERNARDIĆ IZ DUBROVNIKA: 'Za koaliciju SDP-a i Mosta nikad čuo, Dalićkin odlazak je higijenski nužan'

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić stigao je u Dubrovnik gdje je stranačkim članovima, nakon Zagreba, svoj stranački program predstavio iza zatvorenih vrata.
REAKCIJA

Dubrovački SDP ministru zdravstva: 'Kad već govori da nema čarobni štapić, neka se angažira oko nacionalnih programa'

Dubrovački SDP uputio je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.
POLITIKA

ZAVRŠENA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Evo tko je zasjeo u upravna vijeća (VIDEO)

Sjednica Gradskog vijeća, sedma u ovom sazivu, nastavlja se danas u 16 sati nakon prvog dijela koji je trajao sinoć do ponoći. Tijek sjednice možete provjeriti u videozapisu i u tekstualnom obliku.
SJEDNICA VIJEĆA

BOGDANOVIĆ O UGOVORU S DPDS-OM: Doveden sam u situaciju da sumnjam u neke stvari, a ne volim sumnjati

Dodatak ugovoru između Grada i DPDS-a usvojen je danas na sjednici Gradskog vijeća čime je Društvu osigurano upravljanje zidinama još 15 godina. Ovakav potez oštro je kritizirao HSS-ov vijećnik Vido Bogdanović koji je prvi potpisao ugovor s Društvom na neodređeno vrijeme kao tadašnji gradonačelnik. Danas je kritizirao dodatak ugovora.
POLITIKA

PRVI DIO SJEDNICE VIJEĆA Usvojen novi dodatak ugovoru s DPDS-om, uz žustru raspravu prošao Frankovićev proračun (FOTO/VIDEO)

Sjednica Gradskog vijeća, sedma u ovom sazivu, održana je danas u Velikoj vijećnici, a nastavit će se i sutra. Tijek sjednice možete provjeriti u videozapisu i u tekstualnom obliku.
SJEDNICA

JEDNOGLASNO USVOJENO! Na Županijskoj skupštini prošao Dobroslavićev proračun težak preko 680 milijuna kuna (FOTO)

Većinom glasova na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Županijske skupštine usvojen je proračun Dubrovačko-neretvanske županije u iznosu od 685,9 milijuna kuna, od čega je 219 milijuna kuna proračun Županije, dok ostatak ide na proračunske korisnike.
Učitaj još vijesti