JOŠ JEDNA PROVALA STANA Dvije lupežice ukrale novac na Ilijinoj glavici, vlasnici posebno trebaju zahvaliti jednoj susjedi

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Google Maps
Tijekom subote poslijepodne opljačkan je jedan stan na Ilijinom glavici, točnije poviše kafića Seven sins i Dix.

Dvije djevojke navodno operiraju po Dubrovniku te pljačkaju stanove za vrijeme dok su njihovi vlasnici odsutni. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, dvojac je bio u akciji u subotu popodne prilikom čega su ukrale novac iz stana na Ilijinom glavici.

Šteta bi bila još i veća da ih u akciji nije omela susjeda koja je jednu od djevojaka ispred zgrade, koja je očito dežurala, pitala što radi. Ona je vjerojatno javila drugoj, koja je bila u stanu i tražila vrijedne stvari, da se brzo povuče nakon čega su pobjegle. Susjeda je javila vlasnici stana da dođe što prije, a kasnije je stigla i policija. Stan koji je opljačkan taj dan je bio prazan budući da su svi članovi obitelji bili na svojim radnim mjestima, a nažalost prozor stana je bio odškrinut što je razbojnicama olakšalo ulazak. Pokradenih stvari bi sigurno bilo i više da djevojke nisu prekinute jer, kako doznajemo, sve je bilo ispreturano jer su tražile vrijedne stvari.

Policija nam je potvrdila kako je netko nepoznat, tijekom dana u subotu, ušao u stan u Ulici Andrije Hebranga koji se nalazi u prizemlju zgrade odakle je otuđen novac.

Dubrovački dnevnik je nedavno pisao kako je obijen stan na Gorci istoga dana, a otuđen je novac i zlato što je prijavljeno policiji.

Inače, tijekom ljetnih dana većina građana ostavlja svoje kuće i stanove praznima zbog godišnjih odmora ili odlaska na posao stoga je potrebno dodatno se zaštiti od provalnika i dom učiniti sigurnim.

RAZBOJNIŠTVO USRED BIJELA DANA Na Gorici provaljeno u stan, lopovi nisu imali mira dok nisu našli ono po što su došli

Popularni Članci