KAMP KUĆICA STIGLA NA ŽARKOVICU Sambrailo: 'Kućica je topla, ali najviše topline sam dobila od vaše dobrote' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik
Kamp kućica koja će pružiti topli zaklon Sandri i Anici Sambrailo, ali i svim volonterima koji pomažu oko pasa, stigla je jučer na Žarkovicu. 

Inicijativa je to Dubrovčanina Braca Elezovića koji je na Facebook stranici Društva za zaštitu životinja Dubrovnik potaknuo akciju i skupljanje novčanih sredstava za kupnju kamp kućice.

'Evo napokon smo i to riješili pa će Sandra večeras imat đe ispružit umorne kosti. Hvala ekipi koja je bila na Žarkovici jer bez ekipe bi kućica bila neđe na streljani. Hvala čovjeku koji je ustupio auto i vozaču koji je došlepao kućicu. Ne žele da im se spominju imena pa ćemo to ispoštivat. Hvala vlasniku kućice koji nam ju je dao na povjerenje. Hvala svima vama koji ste uplatili barem jednu kunu jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ove ideje. Hvala i onim medijima koji su ovo korektno popratili. Naravno hvala i Sandri za svu žrtvu koju podnosi da bi oni čupavci imali koliko toliko dostojanstven život. Ovim akcija ne završava jer još uvijek ne znamo koliko je novaca na računu, a ako bude viška - pa od viška glava ne boli, utrošit će se pametno. Preostaje spojit struju, nadam se vrlo brzo, nabavit plinsku bocu, spojit i plin, a uz kućicu su stigle i male gradele da Sandra može ponekad ispeć ćevape', napisao je Braco Elezović na stranici Društva za zaštitu životinja, te se našalio da će instalirati i video nadzor tako da vide pušta li Sandra kučke u kućicu, te još dadao da zahvaljuje svima, a ako je nekoga zaboravio da ne zamjeri. 

Na Facebooku se oglasila i Sandra Sambrailo.

'O kućici je riječ, ok, ali ja slavim ovu radnu ekipu i sve vas koji ste donacijama ili nekim dr. angažmanom sudjelovali da stigne na Žarkovicu. 
I dok ovu hladnu noć uživam u svom toplom kutku zahvaljujem vam svima. Kucica je topla, ali najviše topline sam dobila od vaše dobrote!
Ona me grije ovu noć!', napisala je Sambrailo. 

Svi građani koji su voljni pomoći mogu sredstva uplatiti na račun Društva,
OTP HR88 24070001100024932
Uz napomenu ‘SOS Žarkovica – za radnike’ ili ‘Za kamp kućicu’

Popularni Članci