KRENULO JE Evo kako su ocijenjeni zaposlenici dubrovačke gradske uprave

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Dubrovačka udruga Prospectus pokrenula je internetsku stranicu Ocijeni me. Stranica sadrži imena i prezimena svih službenika i namještenika gradskih uprava četiri grada (Dubrovnik, Zagreb, Varaždin i Pula) s oznakama radnih mjesta na koje su raspoređeni.

Prošla su dva dana i već su brojni zaposlenici ocijenjeni, evo kako su prošli:

Gradonačelnik mato Franković zasad ima dvije zvijezdice od mogućih pet, njegova zamjenica Jelka Tepšić ima tri zvjezdice dok druga zamjenica Orlanda Tokić broji samo jednu.

Zaposlenici Upravnog odjela za poslove gradonačelnika većinom imaju četiri ili pet zvjezdica osim pročelnice Marijete Hladilo koja ima tri i viši savjetnik specijalist za opće poslove Hrvoje Ivanišević koji broji tri zvjezdice.

Pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Ana Hilje zasad broji prosječne tri zvjezdice dok većina zaposlenika nije ocjenjena, a zamjenik pročelnice Tonći Daničić ima četiri zvjezdice. Ocjenu pet imaju viši savjetnik - voditelj umjetničkog programa Lazareta Pero Mrnarević, administrativna referentica Nikoleta Belemečić, viša savjetnica - glavna koordinatorica Lazareta Zrinka Lucianović, viša stručna suradnica III za projekt Du kartice Daniela Đurić Arapović i viša savjetnica za planiranje i izvršenje proračuna Marija Skočko.

Upravni odjel za proračun, financije i naplatu broji 20 zaposlenih, a ocjenjena su su četiri i to odličnom ocjenom: viša savjetnica-specijalist za proračun Anica Ljubenko, računovodstvena referentica Slavka Pavlović, voditelj odsjeka Željko Šišić i viši referent Viki Beusan. Pročelnica Anita Burić ima jednu zvjezdicu.

U Upravnom odjelu za turizam, gospodarstvo i more svi zaposlenici imaju četiri ili pet zvjezdica osim pročelnika Marka Miljanića koji broji dvije.

Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo ima mali broj ocijenjenih zaposlenika. Pročelnik Dživo Brčić ima vrlo dobre četiri zvjezdice dok njegov zamjenik i bivši pročelnik Miho Katičić ima prosječne tri. Pomoćnica pročelnika Ružica Marković ima samo jednu zvjezdicu. Pet zvjezdica ovoga odjela skupili su viši savjetnik za skrb o djeci, mladima, obitelji i civilno društvo Marko Grgurević, savjetnica za socijalnu skrb i zdravstvo Eleonora Borozan i savjetnik za pravne poslove Krešimir Plazibat.

U Upravnom odjelu za promet najlošije je prošao pročelnik Đuro Šutalo sa tužnom jedinicom kao prometni redar Pasko Dabo. Voditelj odsjeka Miro Džamonja broji prosječne tri zvjezdice dok svi ostali zaposlenici broje visokih pet, osim više stručne suradnice za planiranje i izvršenje proračuna Nikoline Pavlović, prometnih redara Renata Bena, Vedrana Smokvine i Ivana Majstorovića koji nisu ocjenjeni.

Pročelnik Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski nije ocjenjen kao ni njegova zamjenica Irena Kričković Labaš. Petice pišu savjetnica Nikolina Matuško, viša savjetnica Ivana Violić Žilić kao i viši savjetnik za pravna pitanja Marin Jurić. Od svih zaposlenik, još je ocjenjen jedino viši savjetnik za planiranje i izvršenje proračuna Igor Jurišić.

Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom ima šest neocijenjenih zaposlenika. Od ostalih devet koji su ocijenjeni, najbolje su prošli Tihana Krmek, Maro Pavlović, Igor Butorac, Sanja Sentić, Nikola Biličić i Tanja Franić koji su ocijenjeni sa četiri i pet zvjezdica. Silvio Bulić i Zdenko Medović su ocijenjeni sa jednom zvjezdicom dok je Branka Vukić ocijenjena s tri.

U Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša rad čak devet službenika ocijenjen je sa pet zvjezdica odnosno odličnom ocjenom, a radi se o sljedećim djelatnicima: Jelena Lončarić, Erna Raguž Lučić, Franjo Barišić, Ines Raguž, Ivan Pavlović, Martina Barkiđija, Ivan Filipović, Andrija Obad, Tanja Papić. S tri zvjezdice ocijenjeni su Branka Burić i Lovel Giunio.

Kada je riječ o djelatnicima Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje, nitko nije dobio manje od četiri zvjezdice što znači da su građani vrlo zadovoljni njihovim radom.  Čak 14 službenika je dobilo odličnu ocjenu odnosno pet zvjezdica, dok je šest njih dobilo četiri zvjezdice.

Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu broji većinu djelatnika koji su za sada ostali neocijenjeni. Od njih pedeset ocjene su dobili tek devet djelatnika od kojih Zlatko Uršić, Martina Daničić i Nikola Đurić broje tek po jednu zvjezdicu, a Tomislav Šanta, Ana Karlić, Hrvoje Kraljević, Anamarija Storelli, Đuro Mihović i Nina Mašić su dobili pet zvjezdica.

Četiri djelatnika Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju ocijenili su građani, dok su ostali ostali neocijenjeni. Zrinka Raguž je dobila tri zvjezdice, dok su Božena Raić, Tera Vuletić i Ivan Đurasović dobili pet zvjezdica.

Kada je riječ o Službi Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Neda Medović je dobila tri zvjezdice dok je Suzana Benić ocijenjena sa pet zvjezdica.

Služba za unutarnju reviziju na svom popisu broji dva djelatnika od kojih su oba ocijenjena s negativnom ocjenom odnosno jednom zvjezdicom, a to su Ivan Bajić i Ivana Pletikosa.

Sve zaposlenike možete pronaći bilo pretraživanjem izbornika bilo po njegovom imenu i prezimenu te ih OCIJENITI zvjezdicom od jedan do pet i ostaviti komentar.

Cilj je podići kvalitetu rada državnih službenika kako bi građani dobili primjerenu i pravovremenu uslugu.

Popularni Članci